nlen

The Hospitalitist – In Service

13164238_954511248009082_4798191482320773354_n

Flexibele arbeid – projectbasis – merkactivatie – eventmanagement

The Hospitalitist geeft ‘gave’ interactie. Wij ondersteunen organisaties door het leveren van flexibele arbeidskrachten in uiteenlopende serviceverlenende functies. Onze core business is gasttevredenheid. Met onze hooggeschoolde medewerkers, vinden we altijd een flexibele en kwalitatieve oplossing. Onze medewerkers zijn energiek, gemotiveerd, zijn multi inzetbaar en denken altijd vooruit.

Flexibele arbeid op projectbasis

Als gevolg van onze partnerships met hogescholen en universiteiten heeft The Hospitalitist  beschikking over zeer talentvolle medewerkers. Wij noemen hen onze ‘talenten’. Voor de huidige studenten zijn persoonlijke ontwikkeling en passie hot topics. Ze willen een bijbaan waarbinnen ze zich kunnen ontplooien. U bent dus verzekerd van gemotiveerde medewerkers die bewust kiezen voor een uitdagende bijbaan.

Merkactivatie

Onze talenten brengen als geen ander hun energie over op evenementen en festivals. Ideaal voor de activatie van uw merk. Wij vertalen uw doelstellingen in een uniek en helder plan van aanpak, inclusief trainingen, briefings en begeleiding.

Eventmanagement

Ieder talent met ambitie in de richting van eventmanagement, krijgt bij ons de kans om onze inhouse opleidingen volgen. Daarmee leveren we gemotiveerde, goed geïnformeerde en energieke eventmanagers die al uw evenementen tot een succes weten te maken. Uiteraard stemt The Hospitalitist haar aanpak af op uw doelstellingen.

Referenties

ADAM toren

ADAM toren

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, wordt momenteel op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Mus[...] Lees meer [+]
Staatsloterij

Staatsloterij

Meer verkopen EN een top hospitality gevoel! De Staatsloterij steunt vele evenementen door heel Nederland, vaak verbonden aan de sport. Op deze evenementen doet de Staatsloterij aan merkactivatie door de verkoop van loten en het in de watten leggen v[...] Lees meer [+]
Heineken

Heineken

Merkactivatie tijdens festivals en evenementen voor alle merken van Heineken. Dit is hoe The Hospitalitist Heineken ontzorgt. Wij selecteren, briefen, trainen en begeleiden medewerkers die op de meest te gekke festivals de Heineken merken activeren, [...] Lees meer [+]
Hilton

Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het go[...] Lees meer [+]
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

JOIN NOW!