nlen

Inge Velthuijs – “the Hospitalitist geeft mij energie”

Foto Inge

‘Kort geleden ben ik vanuit het hotelwezen overgestapt naar The Hospitalitist.  Vanuit een grote organisatie belande ik in dit kleine, vaste team waarin veel onderlinge contactmomenten zijn en waarin voor iedereen ruimte is om zijn of haar visie en input te geven. Een team vol enthousiaste persoonlijkheden, die bruisen van energie en bij wie gastvrijheid door het bloed stroomt. Een team waarin ik mijzelf goed op m’n plek voel.

Ik ben erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt en waarom zij bepaalde keuzes maken. Daarnaast kan ik me goed inleven in anderen, iets wat in mijn functie als Poule Captain goed van pas komt. In deze functie begeleidt ik jonge talenten in hun ontwikkeling, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Talenten kunnen zelf aangeven welke ontwikkelingswens zij hebben en hier spelen wij als Poule Captains op in.

Of onze talenten wel of niet in de horeca verder gaan, ze doen een brede ervaring op waar ze de rest van hun leven wat aan hebben. We werken op uiteenlopende locaties waar je steeds weer andere gasten ontmoet en inspeelt hun behoeftes. Dat zijn praktijkervaringen die behalve leuk ook erg nuttig zijn, want hospitality is in mijn ogen belangrijk in heel veel andere branches.

Het team begeleiden en samen zorgen dat gasten met een big smile de deur uitlopen, dat geeft mij energie. Energie die ik weer over kan brengen op anderen.’

Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
hilton Hilton
hilton
Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie […]

Lees meer [+]
ta Theater Amsterdam
ta
Theater Amsterdam

“On-Nederlandse gastvrijheid….” Theater Amsterdam. Het voormalig huis van ANNE en SKY. Een bijzonder theater aan het IJ met plaats voor 1100 gasten. The Hospitalitist is verantwoordelijk voor de gastvrijheid en alle service verlenende functies in het theater. Van portier, parkeerwachter, kassamedewerker, merchandise, zaalwacht, garderobe, bar en evenementen. Dit theater zal in de toekomst nog vele […]

Lees meer [+]
artis Artis
artis
Artis

Deze te gekke dierentuin blijft zichzelf uitvinden en is een belangrijke speler voor onze vrienden in het dierenrijk. Naast dierentuin is Artis een zeer gewilde locatie voor mensen die zeer gewilde feestjes organiseren. Hier komt The Hospitalitist om de hoek kijken. Als partner van Artis ondersteunen wij Artis op de sales afdeling.

Lees meer [+]
JOIN NOW!