nlen

Maarten Vooijs – “hospitality-ervaringen zijn goud waard”

19b440d

‘Tijdens mijn werk als eventmanager viel mij op dat bij de vele bureaus die flexibele arbeid bieden in de evenementen-branche de motivatie en passie op de werkvloer mist. En dat, terwijl het als flexkracht een uitgelezen kans is bruikbare ervaring op te doen. Je werkt in verschillende teams, onder verschillende managers en voor uiteenlopende gasten en opdrachtgevers. Als dat geen inspirerende motivatie is?

Het is mijn missie met een team te werken dat gemotiveerd is en passievol. Ik denk dat mijn scherpe gevoel voor wat nodig is om een team te motiveren en bedrijfsculturen te herkennen mijn ‘gave’ is, die dagelijks goed van pas komt. Ik geloof in transparante eerlijke informatievoorziening om kwaliteit te leveren en een stevige band op te bouwen. Onderling en met klanten.

Het mooie is, dat wij onze hospitality-vaardigheden breder in gaan zetten en onze activiteiten uitbreiden naar hulp bij bijvoorbeeld transitietrajecten. Bij die nieuwe activiteiten ga ik zelf als voorproever de werkvloer op om fijn te slijpen en de grote lijnen uit te zetten voor kwalitatief goede teams en lange termijnrelaties. Als je voorop wilt lopen, moet je wel vooruit blijven kijken.’

Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
adam ADAM toren
adam
ADAM toren

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, wordt momenteel op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T en project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk […]

Lees meer [+]
regardz Regardz
regardz
Regardz

Voor de hardwerkende, gastvrije, oprechte en gepassioneerde medewerkers van The Hospitalitist is het juiste woord talent! De professionele maar vooral ook persoonlijke medewerkers van de planning zijn flexibel en een voorbeeld voor hun talenten! The Hospitalitist heeft een toegevoegde waarde aan onze evenementen!

Lees meer [+]
citizenm Citizen M
citizenm
Citizen M

Een bijzonder hotelmerk met een prachtige visie op medewerkers. The Hospitalitist ondersteunt Citizen M tijdens evenementen en denkt mee in de beleving van de gast.

Lees meer [+]
JOIN NOW!