nlen
oktober 2016 Nieuws & Vacatures

“Altijd in beweging”: een reis van vallen, opstaan en groeien

the-hospitalitist-een-reis-van-vallen-opstaan-en-groeien

Als 23-jarige student aan de Hogere Hotelschool wandelde Maarten Vooijs de Kamer van Koophandel uit met een KvK-nummer op zak. The Hospitalitist was een feit.

“Mijn visie? ‘Nee’ bestaat niet”

Al op de middelbare school werkte Maarten twintig uur in de week ‘ernaast’. Voor deze harde werker met een voorliefde voor hospitality bestond er maar één logische studie: de Hogere Hotelschool. Zijn eerste stage liep hij bij de meest exclusieve Gentleman’s Club ter wereld in Schotland. Als leidinggevend butler in Schotse regionen ontwikkelde hij zijn visie: “Nee bestaat daar niet en dat sprak mij aan. Ook nu probeer ik dat nog altijd te bereiken!”

“Vrijdag een diploma, maandag een kantoor aan de Keizersgracht”

Tijdens zijn studie ontwikkelde Maarten een uniek nieuw bedrijfsconcept. Tegen de tijd dat hij afstudeerde, had hij een partner in de arm genomen en werkten er vijftien medewerkers parttime voor The Hospitalitist. Het bedrijf werd interessant voor diverse grote partijen en kreeg de mogelijkheid om snel te groeien. “Daar hoorde een professioneel kantoor bij,” vertelt Maarten. “Dus op vrijdag haalde ik mijn diploma op en op maandag namen we onze intrek in een kantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht.”

Als jonge ondernemer kende Maarten een aantal spannende momenten: “Er kwamen best wat uitdagingen op onze weg, maar die zag ik ook als kansen. Je leert alleen door vallen en opstaan!”

“Intern staat het nooit stil”

Sindsdien is Maarten continu bezig met het aanscherpen en verbeteren van zijn visie en het DNA van The Hospitalitist: “Ik ben de hele dag op zoek naar foutjes die we maken, want ik vind het enorm belangrijk om door te ontwikkelen. Intern staat het nooit stil. The Hospitalitist is altijd in beweging.”

“Bloei leidt tot groei”

De afgelopen jaren is The Hospitalitist zeer hard gegroeid. Omdat het bedrijf nu de fase van jongvolwassenheid ingaat, heeft Maarten mensen aangetrokken om het groeiproces te coördineren. Voor de komende jaren staan er inmiddels grootse plannen op stapel: “Wij geloven dat er zoveel tools, tips en tricks zijn die bedrijven kunnen helpen te verbeteren. Daarom richten we ons hier nu óók actief op. De servicegedachte wordt steeds belangrijker buiten de hospitalitybranche en wij kunnen deze via maatwerkoplossingen overdragen.”

Hoe Maarten de toekomst ziet? “Wij willen het benchmark voor human capital worden. Kwalitatief groeien: dát is wat The Hospitalitist doet en wil blijven doen!”

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
heineken Heineken
heineken
Heineken

Merkactivatie tijdens festivals en evenementen voor alle merken van Heineken. Dit is hoe The Hospitalitist Heineken ontzorgt. Wij selecteren, briefen, trainen en begeleiden medewerkers die op de meest te gekke festivals de Heineken merken activeren, zoals: Lowlands, Zwarte Cross, Concert @ Sea, North Sea Jazz, Down the Rabbit Hole en vele anderen.

Lees meer [+]
tsh Student Hotel
tsh
Student Hotel

Hotel en studentenhuisvesting maken van deze nieuwe hotelketen een unieke speler in de markt. De sfeer in de hotels is heel relaxed en vrijblijvend en bijzonder met deze gemengde functie. Alles is mogelijk in deze fantastisch gestylde hotels. The Hospitalitist is trots partner van The Student Hotel en ondersteunt in werving, selectie, training, operatie en […]

Lees meer [+]
Greg Manning van Covent Garden. Nationale en internationale ervaring op Michelin sterren niveau Covent Garden
Greg Manning van Covent Garden. Nationale en internationale ervaring op Michelin sterren niveau
Covent Garden

Met de samenwerking besparen we gemiddeld 8% met nog meer kwaliteit ook!

Lees meer [+]
JOIN NOW!