nlen
juli 2016 Nieuws & Vacatures

Eerste ervaringen bij de A’DAM Toren: talent Sara aan het woord

Sara-Dirks

Ons talent Sara werkt nu anderhalve maand bij de gloednieuwe A’DAM Toren – grotendeels bij het ronddraaiende luxerestaurant Moon, maar incidenteel ook in de Loft en de Membersclub. Ze vertelt je graag over haar belevingen: “Mijn meest bijzondere gebeurtenis was dat ik bij Moon mijn eerste wijk mocht lopen. Alle gasten waren heel blij en dat gaf mij een ontzettend trots gevoel!”

De eerste weken

Toen ze net begon, verwachtte Sara alleen in Moon aan de slag te gaan. Hoewel ze de andere locaties in de A’DAM Toren leuk vindt, blijft het ronddraaiende restaurant haar favoriet. “De eerste weken liep alles nog niet helemaal soepel, maar dat is natuurlijk logisch bij zo’n nieuw, groot project,” vertelt Sara. “Iedereen pakte dat goed op en nu ontstaat er steeds meer een geoliede machine!”

Het leukste aspect

Waar Sara vooral van geniet, is het werken met de gasten. “Ik krijg vaak te horen dat de Toren een enorme aanwinst is voor de stad!” Bij die uitspraak kan Sara zich zonder meer aansluiten. Op rustige momenten kijkt ze graag even naar buiten om van het uitzicht te genieten: “Bij helder weer kan je zó ver kijken. En de zonsondergangen zijn onbeschrijflijk mooi.”

Nét een beetje anders

“Wat hier zo leuk is, is dat je de mogelijkheid krijgt om goed je plekje te vinden,” vindt Sara. Het werken in de Toren is voor haar nét een beetje anders, omdat ze over de gehele locatie kan worden ingezet. “Als de ene venue (zo worden de verschillende plekken binnen A’DAM genoemd) minder bij je past, kun je dit aangeven. Dan is er de mogelijkheid om je binnen een andere venue te ontwikkelen.”

Enthousiasme en vertrouwen

De gasten met wie Sara in contact komt, zijn erg enthousiast – en dat werkt aanstekelijk! Daarnaast vindt Sara het leuk dat zij en haar collega’s steeds meer een team worden. “We zijn nu op een punt waarop iedereen aan elkaar gewend is. Je weet wat je aan elkaar hebt en waarop je kunt vertrouwen. Dat vind ik erg mooi om te zien.”

 

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
rijks RIJKS
rijks
RIJKS

Ook de planning en de mensen die erachter zitten werken op hetzelfde hoge niveau mee aan deze ervaring.

Lees meer [+]
hilton Hilton
hilton
Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie […]

Lees meer [+]
hyatt Hyatt Andaz
hyatt
Hyatt Andaz

They really do it differently and it works!

Lees meer [+]
JOIN NOW!