nlen
juni 2016 Nieuws & Vacatures

Ga jij het succes van Judy achterna?

Judy-the-hospitalitist

In het studiejaar 2009-2010 verwelkomde The Hospitalitist een enorme aanwinst: Judy Weijns. Gedurende enkele jaren werkte ze op zo’n dertig locaties als medewerker en partymanager. In haar vierde studiejaar deed ze ook haar afstudeerstage bij The Hospitalitist. Hiervoor leverde ze een rapport aan voor het eventueel implementeren van een meetinstrument om de gastvrijheid bij partners te meten. Vorig jaar augustus begon Judy – met behulp van The Hospitalitist – aan een spannende en bruisende baan bij Artis. Volg jij in haar voetsporen?

Van ondersteuning naar coördinatie

Na haar studie te hebben afgerond en enkele reizen te hebben gemaakt, besloot Judy dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Vorig jaar augustus ging ze met spoed aan de slag in een ondersteunende functie bij Artis – om slechts enkele maanden later door te groeien naar de functie van coördinator evenementen- en publieksactiviteiten. Vanaf dat moment is geen dag hetzelfde geweest voor Judy: “De ene keer laat ik mijn gezicht zien op een vergadering voor twaalf man en de andere keer ben ik het aanspreekpunt tijdens een uniek aquariumdiner!”

Zelf de lat leggen

Als partymanager bij The Hospitalitist was Judy eindverantwoordelijk op de vloer. “Ik heb mijn oog voor detail toen enorm kunnen ontwikkelen,” vertelt ze. “Ik weet hoe je met medewerkers moet omgaan en dat kan ik nu heel goed gebruiken.” Ook het werken op verschillende locaties heeft haar ontzettend geholpen. “Ik leerde flexibel te zijn, omdat ik me telkens anders moest opstellen.” Het resultaat? Judy heeft een enorm stevig referentiekader ontwikkeld, dat ze dagelijks inzet bij Artis. “Ik kan zélf de lat leggen – en dat doe ik dan ook!”

Verleden, heden, toekomst

Voorlopig is Judy nog wel even bezig dingen te ontdekken, maar uiteindelijk ziet ze zichzelf grote evenementen organiseren op uiteenlopende locaties. Hoewel ze afscheid heeft genomen van The Hospitalitist, kijkt ze met een glimlach terug op de jaren die ze bij het bedrijf heeft doorgebracht: “The Hospitalitist heeft mij de kans gegeven om te groeien totdat ik klaar was voor mijn huidige baan. Daar ben ik heel blij mee en daar wil ik het team ontzettend voor bedanken!”

 

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
staatsloterij Staatsloterij
staatsloterij
Staatsloterij

Meer verkopen EN een top hospitality gevoel! De Staatsloterij steunt vele evenementen door heel Nederland, vaak verbonden aan de sport. Op deze evenementen doet de Staatsloterij aan merkactivatie door de verkoop van loten en het in de watten leggen van de gasten. The Hospitalitist is partner van de Staatsloterij en ondersteunt bij alle evenementen in […]

Lees meer [+]
mpg MPG.today
mpg
MPG.today

Wij ontwikkelen en verspreiden content voor merken. Redactioneel en branded, digitaal, in print of live, en omnichannel als het kan. Zo inspireren en informeren we audiences met verhalen die er voor hen toe doen. Op elk moment dat zij zelf bepalen. Steeds meer merken willen graag activeren door middel van mensen op een persoonlijke manier, […]

Lees meer [+]
citizenm Citizen M
citizenm
Citizen M

Een bijzonder hotelmerk met een prachtige visie op medewerkers. The Hospitalitist ondersteunt Citizen M tijdens evenementen en denkt mee in de beleving van de gast.

Lees meer [+]
JOIN NOW!