nlen
augustus 2016 Nieuws & Vacatures

Koffie met Leonie: “Bikkelen op niet-ingelopen hakken”

Leonie van Leeuwen

“Als we samen een bedrijf binnenkomen, voel je het al: we gaan er met zijn allen een mooie dag van maken!” Leonie van Leeuwen werkt pas sinds juni voor The Hospitalitist, maar voelt zich al helemaal op haar plek. Vanuit een cafeetje in Amsterdam deelt ze haar ervaringen met ons!

“De eerste keer werken was zo grappig”

Haar eerste werkdag bij The Hospitalitist vergeet Leonie nooit meer. “Ik stond om kwart voor zeven ’s ochtends voor een restaurant in mijn gloednieuwe outfit: mooie hakken, een pantalon en een zwarte blouse. Iedereen verklaarde me voor gek dat ik tien uur lang wilde rondlopen op niet-ingelopen pumps. Ik heb het geweten, want ze knelden enorm! De volgende dienst had ik heerlijke flatjes aan.”

“Ik zit hier goed”

Er klinken loeiharde brandweersirenes. Het café wordt wat onrustig, maar Leonie nipt kalm van haar koffie. “Ik zit hier goed, hoor!” Rustig blijven onder druk: daaraan is ze inmiddels gewend geraakt bij The Hospitalitist. Zodra het lawaai stopt, pakt ze haar verhaal moeiteloos weer op: “De begeleiding van de talenten is hartstikke goed. Het leertraject werkt zo positief en motiverend!”

“We doen dit werk echt samen”

“Horeca, daar had ik eigenlijk helemaal geen ervaring mee. Ik ben drie jaar teamleider geweest bij een kinderopvang, dus ik wil iedereen altijd persoonlijke aandacht geven. Als er grote groepen mensen zijn, is dat nogal lastig!” lacht Leonie. “De talenten die hier langer werken, kunnen écht multitasken. Daar leer ik van.” Maar kersverse talenten leren ook van Leonie. “Dat is iets waar ik veel energie uit haal: ervoor zorgen dat nieuwe mensen zich op hun gemak voelen. We doen dit werk echt samen!”

“Werken bij The Hospitalitist is…”

Leonie heeft maar een nanoseconde denktijd nodig. “Gevarieerd, enerverend, energiek, innoverend… en bikkelen!”

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
dehallen De Hallen Studio’s
dehallen
De Hallen Studio’s

Wij ervaren de samenwerking met The Hospitalitist als zeer prettig en kunnen altijd rekenen op een groep getalenteerde en kundige medewerkers om de evenementen voor ons uit te voeren

Lees meer [+]
staatsloterij Staatsloterij
staatsloterij
Staatsloterij

Meer verkopen EN een top hospitality gevoel! De Staatsloterij steunt vele evenementen door heel Nederland, vaak verbonden aan de sport. Op deze evenementen doet de Staatsloterij aan merkactivatie door de verkoop van loten en het in de watten leggen van de gasten. The Hospitalitist is partner van de Staatsloterij en ondersteunt bij alle evenementen in […]

Lees meer [+]
heineken Heineken
heineken
Heineken

Merkactivatie tijdens festivals en evenementen voor alle merken van Heineken. Dit is hoe The Hospitalitist Heineken ontzorgt. Wij selecteren, briefen, trainen en begeleiden medewerkers die op de meest te gekke festivals de Heineken merken activeren, zoals: Lowlands, Zwarte Cross, Concert @ Sea, North Sea Jazz, Down the Rabbit Hole en vele anderen.

Lees meer [+]
JOIN NOW!