nlen
augustus 2016 Nieuws & Vacatures

“Onze successen zijn hun successen!” Partners door dik en dun

The-Hospitalitist-partners-door-dik-en-dun2

Vorig jaar koos Gustafson voor The Hospitalitist als partner; op de keukencrew na mochten wij alle medewerkers selecteren en inzetten. “Omdat we nog maar tien weken voor de boeg hebben, is dit een goed moment om te evalueren,” zegt een enthousiaste Elvira Wilthagen, mede-eigenaar van Gustafson. “Van restaurantmanager tot afwasser: The Hospitalitist heeft ons echt compleet ontzorgd!”

Gustafson in het kort

Gustafson, een pop-up restaurant met terras op de Westergasfabriek in Amsterdam, brengt alle goede aspecten van de urban lifestyle bij elkaar. Deze tijdelijk geopende hotspot is een unieke en gastvrije plek die mensen inspireert middels design, cultuur en evenementen!

De waarde van The Hospitalitist

“Wat ons met name aanspreekt is het opleidingstraject dat The Hospitalitist heeft voor talenten,” zegt Elvira. “The Hospitalitist kent de waarde van zijn talenten heel goed.” De vaardigheden waarmee medewerkers bij Gustafson binnenkomen, zijn afhankelijk van de trajectfase waarin zij zitten. Maar twee eigenschappen hebben alle talenten gemeen: persoonlijkheid en vriendelijkheid. “Dat vind ik heel bijzonder,” vertelt Elvira. “We krijgen erg veel complimenten; over ons bedrijf én over de mensen. Daar ben ik heel trots op!”

Partners door dik en dun

Dat Gustafson en The Hospitalitist in het project zijn gestapt als partners, kan Elvira ontzettend waarderen. “Onze successen zijn ook de successen van The Hospitalitist.” En als er een keer een knelpunt is, heeft ze niet het gevoel dat ze dit zelf moet oplossen. “The Hospitalitist neemt zoiets heel serieus en pakt alles altijd heel goed op. We zijn partners door dik en dun.”

Dat het met The Hospitalitist snel schakelen is, vindt Elvira wel zo gemakkelijk. Zéker in deze business is het essentieel om accuraat te handelen. “Uiteindelijk is het: niet veel babbelen, maar gewoon doen. Daar denken we echt hetzelfde over.”

Toekomstbeeld

Een toekomstige samenwerking ziet Elvira absoluut zitten. “Om de tafel gaan zitten met The Hospitalitist om een volgend project te bespreken? Dat doe ik zonder enige twijfel. En ik beveel het bedrijf ook van harte aan bij iedereen!”

Wilt u aan den lijve ondervinden hoe onze talenten in de praktijk te werk gaan? Tot 30 september kunt u nog genieten van een hapje, drankje of culturele belevenis in Gustafson.

 

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
mpg MPG.today
mpg
MPG.today

Wij ontwikkelen en verspreiden content voor merken. Redactioneel en branded, digitaal, in print of live, en omnichannel als het kan. Zo inspireren en informeren we audiences met verhalen die er voor hen toe doen. Op elk moment dat zij zelf bepalen. Steeds meer merken willen graag activeren door middel van mensen op een persoonlijke manier, […]

Lees meer [+]
tsh Student Hotel
tsh
Student Hotel

Hotel en studentenhuisvesting maken van deze nieuwe hotelketen een unieke speler in de markt. De sfeer in de hotels is heel relaxed en vrijblijvend en bijzonder met deze gemengde functie. Alles is mogelijk in deze fantastisch gestylde hotels. The Hospitalitist is trots partner van The Student Hotel en ondersteunt in werving, selectie, training, operatie en […]

Lees meer [+]
hilton Hilton
hilton
Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!