nlen
oktober 2016 Nieuws & Vacatures

Op de bagagedrager bij Céline

the-hospitalitist-bagagedrager

In de Sint Ansfridusstraat – “Een straatnaam die niemand goed uitspreekt!” – springen we achterop bij Céline, die anderhalve maand geleden aan de slag ging bij The Hospitalitist. Vandaag leggen we wat kilometers af; we reizen van Amersfoort naar Amsterdam. Ondertussen vertelt Céline over haar nieuwe uitdaging: het opzetten van het gloednieuwe Utrechtse kantoor!

“De 10-meterplank”

Met een fris gemoed slaat Céline de bocht om bij het Sprotfondse Bad. “Hier ben ik ooit van de 10-meterplank gesprongen,” vertelt ze. De sprong in het diepe weerspiegelt haar spirit. Nadat ze terugkeerde van een reis van acht maanden, kwam ze snel bij The Hospitalitist terecht: “Bij het eerste gesprek klikte het meteen. Vijf sollicitatierondes later startte ik!”

“Utrecht voelt als thuiskomen”

We fietsen langs het Randenbroekerpark richting Amersfoort Centraal, waar Céline haar fiets parkeert. Op naar spoor 7. “Hier kom ik al zolang ik met de trein reis,” zegt ze. Nu gaan we nog even naar Amsterdam, maar binnenkort is Utrecht de eindbestemming. Céline: “Ik verheug me erop, want daar heb ik mijn studietijd grotendeels doorgebracht. Utrecht voelt als thuiskomen. Heerlijk om daar straks een kantoor te hebben.”

“Groeien als kool”

In de trein vertelt Céline over haar grootse plannen met de vestiging Utrecht: “We gaan The Hospitalitist ook daar op de kaart zetten. Talenten aansturen, trainen, begeleiden en opleiden tot horecatoppers: ik heb er ontzettend veel zin in.” Céline’s belangrijkste focus ligt op groei: “The Hospitalitist groeit hard en het is zo leuk om deel te nemen aan dat proces. Ik voel me hier echt thuis en dat gevoel wil ik de talenten ook meegeven!”

“Vijf woorden”

Tijdens onze wandeling van Amsterdam Centraal naar het kantoor van The Hospitalitist beschrijft Céline zichzelf in vijf woorden: “Gepassioneerd, enthousiast, spontaan, creatief en een leider.” En waar staat ze over twee jaar? Met een glimlach trekt Céline de voordeur open: “Dan zijn we zo gegroeid dat we álles aankunnen!”

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
hilton Hilton
hilton
Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie […]

Lees meer [+]
artis Artis
artis
Artis

Deze te gekke dierentuin blijft zichzelf uitvinden en is een belangrijke speler voor onze vrienden in het dierenrijk. Naast dierentuin is Artis een zeer gewilde locatie voor mensen die zeer gewilde feestjes organiseren. Hier komt The Hospitalitist om de hoek kijken. Als partner van Artis ondersteunen wij Artis op de sales afdeling.

Lees meer [+]
zoku ZOKU
zoku
ZOKU

Zoku, Japans voor familie, stam of clan, maakt het voor de reizende professional mogelijk om internationaal te wonen en werken. Zoku is een nieuwe categorie in de hotel industrie: een hybride tussen een thuis en een kantoor, ook geschikt voor langer verblijf, met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende buurt. […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!