nlen
september 2016 Nieuws & Vacatures

Op de bagagedrager bij Wesley

The-Hospitalitist-Wesley

In de Haagse Vruchtenbuurt springen we achterop bij Wesley, een 24-jarige student aan de TU Delft. “Hier ben ik grotendeels opgegroeid,” vertelt hij. “Samen met Rick, die mij ook heeft binnengehaald bij The Hospitalitist.” Wesley plant zijn voeten stevig op de trappers. Op naar Tasty Comedy!

“Weddenschap gewonnen”

“Toen ik net begon bij The Hospitalitist, wedde één talent dat hij binnen zes maanden wel in fase twee zou belanden. Tsja, dan kun je niet achterblijven,” glimlacht Wesley. En hij hield zich aan zijn woord: “Na een half jaar zat ik in fase twee.”

Wat Wesley won? “Nou, de eer natuurlijk. En een stuk ontwikkeling!”

“Diner, drankje of karaokeavond”

We fietsen langs Wesley’s centraal gelegen woning in de buurt van Het Plein. “Samen met twee collega’s organiseer ik hier regelmatig een social event voor de Haagse talenten,” vertelt Wesley enthousiast. “Een diner, een drankje of een karaokeavond. Ontzettend leuk; zo leer je elkaar van een andere kant kennen.”

Voor Wesley is dat sociale aspect heel belangrijk. Als student in een technische omgeving komt hij vaak intelligente mensen tegen die erg in zichzelf gekeerd zijn. “Als ik straks bij een technisch bedrijf kom te werken, is dat stukje gastbeleving echt van toegevoegde waarde. Dat neem ik mee van The Hospitalitist.”

“Aanpakken, maar altijd een feest”

We fietsen de Pier van Scheveningen op, richting Tasty Comedy. “Ik werk hier nu zo’n vier maanden achter de bar en het is een geoliede machine,” vertelt Wesley terwijl hij van zijn fiets stapt. “We weten wat we aan elkaar hebben. Erg handig als je ruim driehonderd mensen tevreden moet houden!” Wesley werpt een enthousiaste blik op de ingang; hij is alweer helemaal klaar voor een dag flink aanpakken. “Er is leuke muziek en er wordt veel gelachen. Werken is eigenlijk altijd een feest!”

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
hete peper Hete Peper
hete peper
Hete Peper

Dat eten meer is dan een maaltijd besef je vast al. Bij Hete Peper gaat het dan ook niet over de kunst van het eten. Maar wij zien eten als kunst waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. Want bijzonder eten smaakt altijd naar meer. Dat noemen we nu bij Hete Peper onze […]

Lees meer [+]
spaces Spaces
spaces
Spaces

“Success breeds more success” Met deze slogan levert Spaces co-working plekken door heel Nederland. Naast werkplekken biedt Spaces een keur aan andere faciliteiten. Spaces groeit hard in Nederland en daarbuiten en wij gaan mee! The Hospitalitist is trots partner van Spaces en ondersteunt in werving, selectie, service verlening, evenementen en in functies zoals Barista.

Lees meer [+]
ta Theater Amsterdam
ta
Theater Amsterdam

“On-Nederlandse gastvrijheid….” Theater Amsterdam. Het voormalig huis van ANNE en SKY. Een bijzonder theater aan het IJ met plaats voor 1100 gasten. The Hospitalitist is verantwoordelijk voor de gastvrijheid en alle service verlenende functies in het theater. Van portier, parkeerwachter, kassamedewerker, merchandise, zaalwacht, garderobe, bar en evenementen. Dit theater zal in de toekomst nog vele […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!