nlen
september 2016 Nieuws & Vacatures

Vanaf nu zeggen we ‘je’ tegen u

the-hospitalitist-vanaf-nu-zeggen-we-je-tegen-u

Beleefdheid en respect: daar heeft The Hospitalitist vanaf het begin grote waarde aan gehecht. Tot op heden hebben we onze partners altijd aangesproken in de u-vorm. Dit gaat nu veranderen. Niet omdat we plotseling minder waarde hechten aan een wederzijds respect (integendeel!), maar omdat we de afstand willen wegnemen. The Hospitalitist en zijn partners staan naast elkaar. En daarom willen we ook dichter bij onze partners komen te staan.

Dág puberteit, welkom jongvolwassenheid

Als organisatie hebben we het gevoel dat we de puberteitsjaren achter ons hebben gelaten. Er breekt nu een nieuwe fase voor ons aan waarin we – als jongvolwassen bedrijf – zelfverzekerder aan het worden zijn. In onze gang naar volwassenheid willen we voorkomen dat we formeler worden. We hebben hard gebouwd aan een bepaalde cultuur en tutoyeren past hierbij. We leggen dit graag uit door onze kernwaarden toe te lichten.

Kernwaarden: de fundamenten van The Hospitalitist

The Hospitalitist hecht grote waarde aan gelijkheid. Wij geloven niet in hiërarchische verhoudingen – noch op intern, noch op extern niveau. We zoeken altijd sámen naar oplossingen vanuit een basis van gelijkwaardigheid. Deze gedachte is overigens in lijn met de ‘allergie’ die de twintigers van nu hebben ontwikkeld voor een hiërarchie die niet wordt onderbouwd door kennis. Ze zijn ontzettend leergierig, maar willen alléén kennis opdoen wanneer je ze behandelt als je gelijke. Dat doen wij en daar geloven we in.

Een andere kernwaarde van The Hospitalitist die hierop aansluit, is verbinding: daar zijn wij continu naar op zoek. We ondersteunen eenieder bij de uitdagingen die op zijn of haar pad komen. Voor onze partners betekent dit dat we een cultuur en atmosfeer creëren die ruimte bieden voor leren.

Tenslotte is empathie een sleutelwoord voor The Hospitalitist. Zonder empathisch vermogen kun je de hierboven beschreven kernwaarden immers niet waarmaken. En om empathie vrij baan te kunnen geven moet je dicht bij elkaar staan.

Daarom zeggen wij vanaf nu ‘je’. Niet tegen u, maar tegen jou. Met evenveel respect, maar met een stuk minder afstand!

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
rijks RIJKS
rijks
RIJKS

Ook de planning en de mensen die erachter zitten werken op hetzelfde hoge niveau mee aan deze ervaring.

Lees meer [+]
dehallen De Hallen Studio’s
dehallen
De Hallen Studio’s

Wij ervaren de samenwerking met The Hospitalitist als zeer prettig en kunnen altijd rekenen op een groep getalenteerde en kundige medewerkers om de evenementen voor ons uit te voeren

Lees meer [+]
staatsloterij Staatsloterij
staatsloterij
Staatsloterij

Meer verkopen EN een top hospitality gevoel! De Staatsloterij steunt vele evenementen door heel Nederland, vaak verbonden aan de sport. Op deze evenementen doet de Staatsloterij aan merkactivatie door de verkoop van loten en het in de watten leggen van de gasten. The Hospitalitist is partner van de Staatsloterij en ondersteunt bij alle evenementen in […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!