nlen

ADAM toren

adam

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, wordt momenteel op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T en project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk voor de verschillende concepten: twee restaurants (MADAM & 360), een exclusieve membersclub voor de muziek- en creatieve industrie (A’DAM & CO), flexibele werkplekken (A’DAM works en meeting Rooms), een designhotel (SIR ADAM, The Loft, Club Shelter), een observatiedek (Look Out) en een eigen stichting de A’DAM Music School.

The Hospitalitist & A’DAM

Met een exclusieve in-house vestiging leveren wij het team dat flexibel binnen de verschillende concepten zal worden ingezet. The Hospitalitist is verantwoordelijk voor de werving & selectie en het trainingsprogramma met een projectleider voor een poule sterke all round parttimers.

De projectleider draagt volledige verantwoordelijkheid over de dienstverlening van The Hospitalitist in A’DAM. Ten behoeve van de werving van de poule parttimers, worden er door de projectleider en de afdeling Human Capital van The Hospitalitist talentendagen georganiseerd.

Na voltooiing van de werving & selectie, volgt een training die is gebaseerd op de gastervaring. Per talent wordt er daarnaast een persoonlijk groeiplan opgesteld. Dit zal gebeuren op basis van profilering met als doel maximaal in te kunnen spelen op ontwikkelingswensen, kracht en verbeterpunten van de talenten.

Ons doel? Uniformiteit, een fantastische gastbeleving en een duidelijke way of work. En dat uiteraard door talenten met het echte A’DAM DNA.

Dienst: The Hospitalitist – In Service

13164238_954511248009082_4798191482320773354_n

Flexibele arbeid – projectbasis – merkactivatie – eventmanagement The Hospitalitist geeft ‘gave’ interactie. Wij ondersteunen organisaties door het leveren van flexibele arbeidskrachten in uiteenlopende serviceverlenende functies. Onze core business is gasttevredenheid. Met onze hooggeschoolde medewerkers, vinden we altijd een flexibele en kwalitatieve oplossing. Onze medewerkers zijn energiek, gemotiveerd, zijn multi inzetbaar en denken altijd vooruit. […]

Lees meer [+]
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
dehallen De Hallen Studio’s
dehallen
De Hallen Studio’s

Wij ervaren de samenwerking met The Hospitalitist als zeer prettig en kunnen altijd rekenen op een groep getalenteerde en kundige medewerkers om de evenementen voor ons uit te voeren

Lees meer [+]
adam ADAM toren
adam
ADAM toren

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, wordt momenteel op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T en project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk […]

Lees meer [+]
tsh Student Hotel
tsh
Student Hotel

Hotel en studentenhuisvesting maken van deze nieuwe hotelketen een unieke speler in de markt. De sfeer in de hotels is heel relaxed en vrijblijvend en bijzonder met deze gemengde functie. Alles is mogelijk in deze fantastisch gestylde hotels. The Hospitalitist is trots partner van The Student Hotel en ondersteunt in werving, selectie, training, operatie en […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!