nlen
januari 2017 Uncategorized

“Leuke diensten, een heerlijke sfeer en lekker eten”

The-Hospitalitist-leuke-diensten

Vandaag gaan we in gesprek met Erwin Wigchert, oprichter en ex-bestuurslid van Facilitas. Hij werkt al iets meer dan een jaar als talent voor The Hospitalist en heeft grootse toekomstplannen!

Wat is tot nu toe je leukste of mooiste ervaring geweest bij The Hospitalitist?

“Nou, heb je even…? Ik heb echt onwijs veel leuke diensten gehad. Het is lastig om daar één uit te kiezen. Ik heb bijvoorbeeld een weekend lang voor Heineken gewerkt op Decibel, premier Rutte enkele keren mogen bedienen en ontzettend vette bardiensten mogen draaien op feesten en partijen. Als ik er één zou moeten uitkiezen, ga ik voor de dienst die ik mocht draaien op het Bacchus Wijnfestival. Daar stond ik een hele dag achter de bar van een wijnmerk en bood ik gasten wijnadvies aan. Heel gezellig, een heerlijke sfeer en daarnaast ook nog eens lekker eten (en goede wijn). Top!”

Wat wil je bereiken bij The Hospitalitist?

“Ik zou graag willen doorgroeien tot eventmanager bij The Hospitalitist.”

Als jij de CEO van The Hospitalitist was, wat zou je dan veranderen?

“Nog zo’n lastige vraag! Op dit moment merk ik dat het heel erg goed gaat met The Hospitalitist. Er komen ontzettend veel talenten bij en het aantal diensten groeit daarnaast erg hard, zeker bij de vestiging Den Haag. Ik zou zeggen: het pand wordt te klein. Misschien een idee om een nieuwe HQ te zoeken voor de vestiging Den Haag, inclusief eigen bar en vergaderruimte. Er zijn vast genoeg FM’ers beschikbaar die daarover willen brainstormen!”

Wat doe je naast je werk voor The Hospitalitist?

“Nadat ik ben afgestudeerd aan FM stond ik voor de keuze om te beginnen met werken of om door te studeren. De beslissing was snel genomen, want werken doe je – tegen die tijd – toch al tot je zeventigste. Op dit moment doe ik de pre-master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Best een pittige studie – en daarom ben ik alleen maar nóg blijer met mijn bijbaan bij The Hospitalitist. Per week kun je namelijk de dagen opgeven waarop je de week erna kunt werken. Dus wanneer ik een drukkere periode heb in verband met tentamens, is het mogelijk om even wat minder te werken. Die flexibiliteit is perfect voor studenten.

Als ex-FM’er en ex-bestuurslid van Facilitas durf ik wel te zeggen dat deze bijbaan perfect bij je past. Er werken op dit moment ook een heleboel (ex-)FM’ers bij The Hospitalitist, wat het nog gezelliger maakt. Leuke werknemers, vette diensten, een prima salaris en zeer regelmatig een biertje!”

Lijkt het jou ook leuk om te werken voor The Hospitalitist? Meld je dan aan als talent!

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
hilton Hilton
hilton
Hilton

Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership. Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie […]

Lees meer [+]
adam ADAM toren
adam
ADAM toren

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, wordt momenteel op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T en project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk […]

Lees meer [+]
hete peper Hete Peper
hete peper
Hete Peper

Dat eten meer is dan een maaltijd besef je vast al. Bij Hete Peper gaat het dan ook niet over de kunst van het eten. Maar wij zien eten als kunst waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. Want bijzonder eten smaakt altijd naar meer. Dat noemen we nu bij Hete Peper onze […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!