Top

Squad(t) like you mean it! Ode aan de Squad Leader.

The HospitalitistAdaptability Squad(t) like you mean it! Ode aan de Squad Leader.

Squad(t) like you mean it! Ode aan de Squad Leader.


photo by Romy Vierenhalm

Squad(t) like you mean it! Ode aan de Squad Leader.

 

‘Squadlead zijn bij The Hospitalitist is net als een air traffic controller, maar dan vanaf de grond’

– Melanie, Squadleader in de ADAM Toren.

 

Squadleaders zijn verbonden met 50 tot 100 talenten en 7 tot 30 partners, die allemaal hun eigen wensen en behoeften bij je neerleggen, wat naast de planning met name focus op hun eigen ontwikkeling betreft.  Dit nauwkeurig op elkaar af te stemmen en soepel te laten verlopen is de dagelijkse uitdaging van alle Squadleaders binnen The Hospitalitist.

Om alle talenten binnen een Squad verbonden te houden aan de Squadleader, de Partners, collega’s en The Hospitalitist is er naast de krachtige persoonlijkheid van de Squadleader en oprechte interesse in elkaar nog iets nodig en dat zijn value webs!

Ik hoor u denken… value webs? Strooien we met hippe termen..?

 

Aankomende maand rollen we deze  value webs uit binnen alle Squads. Talenten in bepaalde fases  krijgen meer vertrouwen van de Squadleaders om andere talenten te ondersteunen in de vorm van een Buddy-systeem. De verantwoordelijkheid groeit en zal voor meer ownership zorgen binnen de Squads. And that’s where the magic happens!

 

Binnen elk team zullen we Ambassadors meer betrekken in de relatie die we opbouwen met partners. Zij kennen de wensen en behoeften van de partner, van het team en brengen de kernwaarden van The Hospitalitist in de praktijk. Ambassadors gaan Influencers op de werkvloer coachen en begeleiden en Influencers zullen Supporters weg wijs maken op de werkvloer.

 

Door deze Value Webs is het voor talent inzichtelijk waar en op welke manier zij kunnen groeien binnen The Hospitalitist en Squadleaders kunnen nog beter in de behoeften van partners voorzien. Partners zullen we op deze manier nog meer kunnen ont-zorgen, zij zien vaker dezelfde talenten terug en zullen operationeel een betrokken Ambassador van The Hospitalitist naast zich hebben staan.

 

En het aller belangrijkste is dat de ontwikkeling van de talenten hierin centraal blijft staan en dat, door de hele organisatie heen, iedereen elkaar support om persoonlijk verder te groeien.

 

Squadleaders staan er niet alleen voor, één keer per maand komen alle Squadleaders bij elkaar, een moment om terug te blikken op de afgelopen maand en vooral om met elkaar de ‘best practice’ en ‘fuck-up’s’ te delen. Elke dag gebeurt er wel iets wat we nog niet hebben mee gemaakt en daar op inspelen is wat de rol van Squadleader uitdagend en soms een tikkeltje ‘ frustrerend’ maakt.
Gelukkig springen dan de collega’s van de Brand Squad, die de Operations Squad helpt, bij om te ondersteunen en creatief naar oplossingen te zoeken.

 

Juist deze verbinding met elkaar zorgt voor een succesvolle ontwikkeling van talenten, ons eigen team en onze partners.

 

Mocht u interesse hebben in value webs, meer informatie willen of begeleiding bij het implementeren van value webs binnen uw eigen bedrijf, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 020 820 8240

Via de mail zijn wij hier te bereiken: amsterdam@thehospitalitist.nl

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.