Top

SHARING IS CARING

The HospitalitistConcepts SHARING IS CARING

SHARING IS CARING

Photo by Romy Vierenhalm.

SHARING IS CARING

 

Het is dinsdagochtend 10 uur. Vanuit de gang hoor je de muziek van Rae & Christian `Happy`. Tijd voor het #10uurtje!
Goedemorgen allemaal! Vandaag hebben we wat te vieren! Kai is de Squad Leader bij onze nieuwe partner THIS IS HOLLAND! Gefeliciteerd! Er klinkt applaus en de glimlach van Kai is onbetaalbaar.

 

Wie wil er iets delen vandaag? Thierry deelt positieve feedback van een partner en Leonie geeft aan dat er vanaf vandaag een vacature open staat bij Poule Amsterdam. Wanneer alles gedeeld is, speelt `Happy` weer en het team verspreidt zich over het gebouw.

Een moment van contact, verbinding en een mogelijkheid tot delen, want sharing is caring.
Bij The Hospitalitist geloven wij dat iedereen een talent in zich heeft. Door een platform te zijn waar wij niet alleen voor de perfecte match zorgen tussen talent en partner, maar ook advies en tools bieden en uiteindelijk het talent met elkaar delen ontstaat er een cultuur waarin ontwikkeling centraal staat. Binnen The Hospitalitist bouwen we elke dag aan deze cultuur. Wij  werken nauw met elkaar samen. Met de kernwaarde als paraplu kijken we waar het bedrijf behoefte aan heeft in relatie tot de ontwikkelingen in onze branche en spelen hier op in. SCRUM is een werkwijze die ons hierbij helpt. Dit maakt ons wendbaar en zo kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. Door continu met elkaar te schakelen staan we met elkaar in verbinding.

 

De afgelopen 10 weken stond de kernwaarde Context centraal en hebben we naar de customer journey van onze partners, talenten en die van ons zelf gekeken. We hebben gevierd, gefaald, gelachen en onderzocht. Ook zijn er nieuwe dingen ontstaan zoals het #10uurtje en de `Brain all day`. Hier vragen wij iedereen om mee te denken over een vraag, zoals bijvoorbeeld: `hoe vieren wij nieuwe partnerships?` De vraag wordt op een krijtbord geschreven en elk idee wordt gewaardeerd. Iedereen wordt gestimuleerd ergens op de dag een momentje te nemen om iets op te schrijven met enthousiaste oplossingen, zoals; Partner-chips, startpakketten, lunch op kantoor, vriendschapskettingen en walk and talk-met de partner. Een waardevol proces waar wij onszelf als bedrijf onder de loop hebben genomen. Want wat je zegt.. ben je zelf!

 

Dit proces heeft mijn talent doen ontwikkelen, namelijk mensen verbinden, inspireren en een groep voorzitten. In een wereld waar content de overhand schijnt te nemen en gelukkig context de sterke verbinding creëert vraag ik aan jou: Wie ben jij écht? Wat drijft jou nou écht?

SHARING IS CARING

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.