Top

Diensten

Flexibele oplossingen
Wij ondersteunen organisaties door het leveren van flexibele arbeidskrachten in uiteenlopende service verlenende functies. Wij helpen deze organisaties hun doelen te realiseren door samen te werken en verbindingen te leggen. Wij ontwikkelen vanuit de behoefte van de Partner een plan voor werving en selectie en gaan op zoek naar de juiste mensen. Met onze hooggeschoolde talenten vinden wij altijd een flexibele en kwalitatieve oplossing. De talenten van the Hospitalitist zijn gemotiveerd, multi-inzetbaar, denken vooruit en zijn altijd bereid die ‘extra mile’ te gaan.

 

Representatie
Wij bieden een bijbaan aan waar ruimte is voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Elk talent heeft bewust voor die extra betrokkenheid gekozen. Zo zijn wij verzekerd van gemotiveerde zelfbewuste talenten die een uitdaging niet uit de weg gaan en hun enthousiasme kunnen delen op bijvoorbeeld evenementen en festivals. Wij vertalen de doelstellingen van een partner in een customized en helder plan van aanpak inclusief trainingen, briefings en begeleiding. De visie van de partner kan optimaal gedeeld worden en zo zijn zij verzekerd zijn van een unieke representatie van hun brand die opvalt en van hoge kwaliteit is.

 

Eventmanagement
Ieder talent met ambitie in de richting van eventmanagement, krijgt bij ons de kans om onder begeleiding de ervaring en skills van een eventmanager op te doen. Daarmee leveren wij betrouwbare, kwalitatieve en enthousiaste eventmanagers die elk evenement tot een succes weten te maken op de werkwijze die het beste bij die specifieke partner past.

 

Retentie
Het aantrekken en behouden van goede medewerkers is voor iedere organisatie van groot belang, maar de wijze waarop dat het beste kan gebeuren verschilt. De aandacht gaat bij The Hospitalitist niet alleen naar een gerichte werving en selectie, maar juist ook het ontwikkelingstraject dat daarna volgt. Hierdoor blijven niet alleen uw medewerkers gemotiveerd en de kwaliteit hoog, óók uw klanten genieten een betere dienstverlening. The Hospitalitist benadert ontwikkelingsvraagstukken altijd vanuit uw doelgroep en met oog op de visie van uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u helpen om de verwachtingen van uw doelgroep te overtreffen en uw visie waar te maken. Hieronder een greep uit wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

 

Profilering
Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers, dan heeft u vaak een idee aan wat voor een eisen hij of zij moet voldoen. Echter, om de juiste mensen voor de vacature aan te trekken en hen gericht te selecteren is een helder en compleet profiel noodzakelijk.
The Hospitalitist kan uw organisatie ondersteunen in het samenstellen van het gewenste profiel, het aannamebeleid én bij het behoud van medewerkers. Want wederom: hoe beter uw kandidaten aansluiten op uw organisatie, hoe beter uw uiteindelijke dienstverlening en des te groter de tevredenheid van uw klanten.

 

Trainingen
Met goed functionerende medewerkers is uw dienstverlening optimaal. Een slim ingericht opleidingstraject kan dus een vruchtbare investering zijn. Wij zien dat trainingen medewerkers een enorme boost geven. Om de effecten hiervan te laten voortduren, bieden we niet zomaar losstaande trainingen maar echt een traject. Binnen dit traject treden wij op als partner en bieden we uw organisatie een unieke set aan middelen om de gewenste doelen te behalen.

 

Groeiplannen
De ontwikkeling van medewerkers speelt een grote rol binnen uw succes als organisatie. Wij bieden daarom een Persoonlijk Ontwikkelings Plan, ofwel POP. Dit is een persoonlijk groeiplan waarbinnen de persoonlijke doelen van medewerkers worden afgestemd met de doelstellingen van uw organisatie. Deze groeiplannen zijn voor medewerkers enorm verhelderend en stimulerend. Ze zorgen ervoor dat medewerkers zich gezien en gewaardeerd voelen en verbonden met uw organisatie, waardoor zij gemotiveerder te werk zullen gaan. Wij helpen u bij implementatie, advies, training en begeleiding van de POP’s.