Top

Evenementen vacatures

The HospitalitistEvenementen vacatures
Werken op evenementen
Werken op festivals

In ons team hebben wij heel wat duizendpoten die zonder afwisseling zich snel zouden gaan vervelen. Ben jij ook altijd nieuwsgierig, klaar voor een nieuwe uitdaging en ben je geïnteresseerd in event vacatures? Bij ons bepaal jij waar je werkt en hoe vaak je van Partner wisselt, zodat jij altijd de mogelijkheid hebt om iets nieuws te leren, of op een nieuwe plek te staan.

 

Werken op evenementen

Er zijn verschillende Partners waarbij je kan werken op evenementen, zoals bijvoorbeeld Hete Peper en The Loft. Hete Peper is een cateraar die voor elk event alles uit de kast haalt, dus bereid je maar voor op overweldigende aankleding en customized menu’s. Elke partij is een feest met Hete Peper en wij werken al een lange tijd met veel plezier samen.

Jij:

  • Neemt initiatief
  • Hebt het aanpassingsvermogen van een kameleon
  • Staat open voor het geven/ontvangen van feedback

Wij:

  • Bieden werk bij verschillende Partners en een grote diversiteit in evenementen
  • Jouw ontwikkeling centraal stelt, ondersteund door onze Squad Leads en partners
  • De mogelijkheid hebt om lekker bij te verdienen en samen met vrienden te werken

 

Vacatures in de evenementen branche

Wil je meer vastigheid in de locatie, maar wel afwisseling in de events, dan kun je het beste bij The Loft gaan werken. Op de 16e verdieping van de A’DAM Toren vind je deze unieke locatie met spectaculair uitzicht op Amsterdam. Hier worden afterparty’s gegeven, maar ook vergaderingen, sit-down dinners en borrels. Elke week ziet er anders uit, dus jouw aanpassingsvermogen zal hier getest worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een combinatie van werken op events met een gastvrouw of gastheer functie in bijvoorbeeld de A’DAM toren of bij Hete de Peper solliciteer dan via: