Top

Festival vacatures

The HospitalitistFestival vacatures
Werken op evenementen
Werken op festivals

Altijd al willen werken op festivals? Dan zit je goed bij ons! De hele zomer staan wij bij alle grote (en minder grote) festivals te werken. Van wijnfestijnen, tot techno feesten, tot het grootste festival van Nederland, je kunt ons (en wie weet jou) er vinden.

 

Werken op festivals

Elke zomer vormen wij een heus Heineken-team dat bestaat uit toppers van verschillende vestigingen die graag op festivals werken. Jij hebt je dan inmiddels bewezen bij een vestiging en getoond dat je gemotiveerd en proactief bent. Nog hulp nodig met je bar skills? No worries! Wij zorgen ervoor dat jullie eerst getraind worden, zodat je het perfecte biertje kan tappen en klaar bent om merken als Desperados, Jillz en Heineken te vertegenwoordigen.

Jij:

  • Bent op zoek naar een toffe bijbaan naast je studie
  • Houdt van muziek, doorwerken en bent proactief
  • Vindt het leuk om anderen enthousiast te maken en overal een feestje van te maken

Wij:

  • Bieden jou een leeromgeving met ruimte om skills te ontwikkelen waar de rest van je carrière nog iets aan hebt
  • Geven je de kans onderdeel te worden van een community met gave feestje, uitjes en een groot netwerk
  • Plannen je in op de tofste festivals

Tijdens een festival werk je vaak meerdere dagen en dan is heen en weer reizen niet handig, dus als het een meerdaags festival is heb je grote kans dat je daar blijft slapen. Zo sta je de volgende ochtend zo fris als een hoentje mee te bouncen op de muziek en ervoor te zorgen dat iedereen bij jouw bar wilt staan. Je bent echt onderdeel van het festival en bent dus ook medeverantwoordelijk voor de sfeer.

Het Heineken team zelf is aan het einde van de zomer een hechte poule die nog lang door kan teren op al het moois dat ze hebben meegemaakt. Omdat ontwikkeling bij ons centraal staat, zullen er ook genoeg leermomenten voorbij komen. Omdat je op een festival ook echt op elkaar moet leunen verwachten wij ook dat iedereen elkaar helpt, feedback geeft en begeleiding waar nodig. Het is een mooie kans om op een zelfstandige manier bij te dragen aan een poule en de ontwikkeling van anderen.

Enthousiast?