Top

Yoga tegen de Winterdip

The HospitalitistGeen categorie Yoga tegen de Winterdip

Yoga tegen de Winterdip

De dagen zijn nog steeds kort, donker en koud. ‘Blue Monday’ is net gepasseerd, al je lievelingscollega’s zijn ziek en je hebt zelf ook geen zin om de deur uit te gaan. Blijf niet bij de pakken neerzitten en beweeg!

 

Heb je al wel eens aan yoga gedacht om je hoofd leeg te maken tot rust te komen in de dagelijkse maalstroom? Ben je niet zweverig of lenig genoeg voor de gemiddelde yogi? Dan is het YouTube kanaal van Adriene misschien wel iets voor jou: Yoga with Adriene.  

 

Verschillende korte video’s die je stap voor stap begeleiden. Deze yoga dame uit Texas weet de meest ingewikkelde yoga posities relaxed uit te leggen door ze nuchter en lekker luchtig te beschrijven. Vergeet die zeester, met Adriene is the Downward Dog voor iedereen haalbaar.  Het is makkelijk te volgen en je doet wat goed voelt.

 

Yoga is goed voor je lichaam en geest en niet gebonden aan plaats en tijd.  Jij doet het waar en wanneer het je uitkomt. Je kunt je mat overal naar meenemen. Wat houd je tegen? Aan Adriene zal het niet liggen. Gun jezelf die paar minuten stilte in je hoofd. Pak dat moment met Adriene en word je eigen yogi!

 

No Comments

Leave a Comment