Top

Horeca vacatures

The HospitalitistHoreca vacatures
Werken op evenementen
Werken op festivals

Bij The Hospitalitist kun jij aan de slag in de horeca. Wij werken op de meest bijzondere locaties in Nederland waar jij je skills naar voren kunt brengen. Wij doen dit wel net een tikkeltje anders dan uitzendbureaus. Wij kijken samen met jou naar wat jij wilt. Wij hebben oprechte interesse. Zo kijken we naar jouw ontwikkeling; wat studeer je, wat vind je leuk om te doen, wat zijn de leerdoelen waar je aan zou willen werken? Een (bij)baan bij The Hospitalitist is meer dan alleen werken in de Horeca.

 

Werken in de horeca

 

Wij bieden trainingen, coaching en organiseren de vetste teamuitjes.
Moet ik met een bord kunnen lopen? Nee! Wij geven jouw een training zodat je alle etiquette die je in de horeca moet weten, kent voordat je aan de slag gaat. Daarnaast krijg je een APK mee, en wat dat is, kom je achter als jij je aanmeldt!
Vind je het leuk om de gasten te verwelkomen met een smile? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Jij:

  • Ben jij iemand die ook ongevraagd extra service wil bieden?
  • Maak jij van ieder ontvangst een feestje en zorg jij er voor dat gasten zich direct thuis voelen bij jou?
  • Beantwoord jij met plezier alle eventuele vragen van gasten, inclusief de lastige?

 

Wij:

  • Zorgen dat je allround en brede ervaring op doet in de Horeca en Hospitality
  • Helpen je een trainingsprogramma op maat te doorlopen
  • Stellen een leerdoel met je op en begeleiden je, zodat je het doel haalt

 

Horeca vacatures Amsterdam, Utrecht en Den Haag

 

Als je aan Horeca denkt kun je bij ons denken aan bardiensten, bediening, en gastheer of –vrouw. Wij plaatsen je niet zomaar. Wij kijken samen waar en wanneer jij wilt werken. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op één of meerdere plekken te werken.
Wij bieden horeca vacatures in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Dit zorgt voor nieuwe ervaringen die jij op kunt doen in één van deze, of meerdere steden. Zo kun je denken aan een House of Lords in den Haag, een catering in Utrecht en een fantastische A`dam toren in Amsterdam. Jouw horeca hart kun je bij ons kwijt en wij leren jou de rest! Zo geven wij bijvoorbeeld Barista training, training in gastheerschap, communicatie en feedback.

 

Naast deze informatie over de horeca vacatures kun je ook kijken naar wat wij op festivals en evenementen doen. Zie jij jezelf al dat perfecte biertje op een festival voor elke gast opnieuw met een glimlach serveren?