Top

Humans of The Hospitalitist

Humans of The Hospitalitist

Vandaag spreken we met onze nieuwste aanwinst, Frédérique Willeumier. Vlak voor het tien jarig bestaan sluit Frédérique aan bij The Hospitalitist als Squad Lead bij THIS IS HOLLAND.

 

Wie is Frédérique? 

Ik ben Frédérique Willeumier, ik ben 26 jaar oud, ik woon in Utrecht en ik ben afgestudeerd in psychologie. In mijn vrije tijd doe ik graag aan crossfit en bak ik graag taarten met mijn zus. Na mijn bachelor ben ik anderhalf jaar gaan reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand. Ik heb een half jaar in Melbourne gewoond. Tijdens zo’n reis kom je veel verschillende mensen en culturen tegen en leer je ook veel over jezelf.

 

Hoe ben jij bij The Hospitalitist terecht gekomen?

Na mijn studie wist ik niet zo goed wat ik wilde doen, dus ben ik gaan zitten met een career coach. Ik heb in het verleden veel onderzoek gedaan, en ik merkte dat er met dit type werk voor mij een gebrek was aan sociaal contact. Ik zocht iets waar ik meer kon samenwerken met mensen en kwam uit bij de hospitality branche. Nadat ik gesolliciteerd had op een advertentie van The Hospitalitist op social media, is het heel rap gegaan. Leonie van Leeuwen heeft mij een dag na mijn sollicitatie teruggebeld met de vraag of ik Squad Lead bij This Is Holland wilde worden. Binnen een week was ik aangenomen voor de functie. 

 

Waarom heb jij voor The Hospitalitist gekozen?

Op de advertentie van social media zag ik dat ontwikkeling bij The Hospitalitist centraal staat. Dit sprak mij erg aan. Ik vind het blijven ontwikkelen van jezelf en anderen heel belangrijk.

 

Wat ga jij binnen The Hospitalitist doen?

Ik ben Squad Lead bij This Is Holland. Ik ben nu voornamelijk bezig om zo veel mogelijk te leren over mijn nieuwe functie, en het team van THIS IS HOLLAND te leren kennen. Verder vind ik feedback ook erg belangrijk. Ik ga proberen om hier zo veel mogelijk binnen mijn Squad mee te doen. Het leren kennen van het team en het feedback geven en ontvangen zorgen ervoor dat ik mijn werk optimaal kan gaan uitvoeren. 

 

Als je kijkt naar de kernwaarden van The Hospitalitist, is er buiten ontwikkeling nog een kernwaarde waar jij je heel goed in kan vinden?

Buiten ontwikkeling vind ik verbinding ook heel belangrijk. Door goed verbonden te zijn met je Squad wordt communiceren makkelijker. Daarnaast creëert verbinding met je partner een werksfeer waarin je op ooghoogte met elkaar samenwerkt. Ik geloof dat een samenwerking op ooghoogte transparantie creëert en het ten goede komt van processen en communicatie binnen de organisatie.  

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.