Top

Humans of The Hospitalitist

Humans of The Hospitalitist

Vandaag spreek ik af met Annemarie van de Water, Squad Lead van Heineken/Vermaat. Maar wie is Annemarie precies, en doet zij als Squad Lead precies bij The Hospitalitist? Lees snel verder!

Annemarie, welkom bij The Hospitalitist! Kun je een korte introductie over jezelf geven?

 

Ik kom uit een klein dorp in Gelderland, daar wilde ik eigenlijk zo snel mogelijk weg. Ik heb International Media en Entertainment Management  gestudeerd in Breda en Eindhoven, met een minor in voeding. Tijdens mijn studies heb ik een tijdje in Zuid-Korea gewoond. Na mijn verblijf in Zuid-Korea ben naar Amsterdam gegaan om af te studeren bij ID&T. Daarnaast heb ik ook personal trainer cursussen gevolgd. Toen ben ik als bijbaantje gaan werken in de sportschool. Daar ben ik een tijdje blijven plakken en uiteindelijk ook manager geworden. Toen heb ik voor een online marketing bureau gewerkt, wat niet helemaal mijn ding was. Er was voor mij niet genoeg variatie in de werkzaamheden die ik verrichtte, en merkte snel dat ik een soort ‘dagelijkse sleur’ terecht kwam.

 

Hoe ben jij bij The Hospitalitist terecht gekomen?

Ik wilde graag terug in de evenementen branche werken. Een talent in de A’DAM Toren verwees mij toen naar Nina Molendijk en Leonie van Leeuwen, die voor The Hospitalitist werken. Ik heb toen bij The Hospitalitist gesolliciteerd en ben uiteindelijk aangenomen als Squad Lead voor Heineken en Vermaat.

 

Waarom heb je voor The Hospitalitist gekozen?

Mijn reden is eigenlijk heel simpel. De festival scene is iets wat mij altijd al aansprak. Werken voor The Hospitalitist was voor mij een nieuwe uitdaging waarbij de thema’s “evenementen en festivals” vielen onder mijn werkzaamheden. De leidinggevende rol van een Squad Lead paste ook goed bij mijn vorige ervaringen als manager van een sportschool.

 

Hoe omschrijf jij The Hospitalitist?

Ik zie The Hospitalitist als een bedrijf wat zijn HR expertise gebruikt om onze partners te voorzien van mensen, tools en advies. Samen met onze partners zetten wij teams op die vervolgens ondersteuning biedt met oplossen van uitdagingen. Er is ook veel aandacht voor ontwikkeling. Dit wordt niet alleen gezegd, maar ook gedaan.

 

 Hoe vind je het bij The Hospitalitist?

Ik vind werken bij The Hospitalitist heel leuk; van werken met Heineken op festivals door het hele land heen tot werken in een high end restaurant in het Concertgebouw. Deze variatie zorgt ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen!

 

Wat zijn jou werkzaamheden als Squad Lead van Heineken/Vermaat?

De partner moet natuurlijk tevreden blijven. Dit bereik je door je talenten tevreden te houden en een sterk team te bouwen die over vaardigheden beschikt en elkaar goed kent. Als Squad lead houd ik mij ook bezig met het geven van trainingen, planning, administratie en marketingcampagnes.

 

Als je jou werk bij The Hospitalitist vergelijkt met jouw vorige banen, wat vind jij dan echt bijzonder?

Ik wist vooraf eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik was altijd heel erg gefocust op het halen van targets en hield mij dan ook vaak alleen bezig met de statistieken en eigen werkprestatie. Bij The Hospitalitist zijn mensen relatief gezien zorgzamer over hun collega’s. Er wordt veel tijd besteed aan contactmomenten en persoonlijke ontwikkeling. Ik denk niet dat je dit in veel andere bedrijven gaat tegenkomen.

 

Wat is jouw doel binnen The Hospitalitist?

Ik probeer steeds iets groters te doen dan dat ik heb gedaan. Een concreet doel heb ik nog niet echt, maar het opstarten van nieuwe partnerships binnen The Hospitalitist lijkt mij leuk om te blijven doen en mijzelf daarin te blijven ontwikkelen. Ik hoop dat ik gemakkelijker doelen kan formuleren door middel van de tools en persoonlijke ontwikkeling die The Hospitalitist mij biedt.

 

Ben jij ook op zoek naar een (bij)baan waarin je niet alleen geld verdient, maar ook jezelf ontwikkelt? Solliciteer dan snel bij The Hospitalitist!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.