Top

Humans of The Hospitalitist

Humans of The Hospitalitist

Vandaag spreek ik af met Thysa Meier Mattern, de nieuwe aanwinst in ons team. Thysa is na een periode van studie in Groningen, Amsterdam en als laatste Maastricht afgelopen week begonnen als Talent Developer bij The Hospitalitist. Maar wie is Thysa precies, en wat gaat zij als Talent Developer precies doen bij The Hospitalitist? Lees snel verder!

 

Thysa, welkom bij The Hospitalitist! Kun je een korte introductie over jezelf geven?

Mijn naam is Thysa, ik ben 25 jaar oud en werk sinds vorige week fulltime bij The Hospitalitist. Ik heb de bachelor Communicatie & Informatiewetenschappen afgerond in Groningen. Hierna ben ik naar Amsterdam gekomen om een fulltime bestuursjaar te doen bij AIESEC in Amsterdam waarna ik een Pre-Master Bestuurskunde heb gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik wilde graag aan de gang met de ontwikkeling van mensen en kreeg het idee dat dit via bestuurskunde mogelijk was. Via een vriendin kreeg ik te horen over de Master Learning & Development in Maastricht, welke precies aansloot op mijn ambities. Ik heb er toen voor gekozen om mijn Master te gaan doen in Maastricht in plaats van Bestuurskunde te vervolgen in Amsterdam. In mijn vrije tijd houd ik van sporten en koken, ik ga daarom ook in oktober de halve marathon lopen in Amsterdam. Ook ga ik binnenkort samenwonen met mijn vriend.

Hoe ben je bij The Hospitalitist terecht gekomen?

In de tijd dat ik in Amsterdam mijn bestuursjaar deed ben ik een keer op gesprek geweest bij The Hospitalitist over een mogelijke samenwerking tussen The Hospitalitist en AIESEC. Tijdens dit gesprek heb ik Maarten Vooijs, de CEO van The Hospitalitist, leren kennen en toegevoegd op LinkedIn. Toen ik afgelopen februari bijna klaar was met mijn studie heb ik een berichtje op LinkedIn geplaatst. Ik kreeg al snel een mailtje van Maarten of ik langs wilde komen voor een kop koffie. The Hospitalitist voelde gelijk goed aan, daarom ben ik ook blij dat ik hier nu begonnen ben!

Waarom heb je voor The Hospitalitist gekozen?

Ik heb van jongs af aan altijd affiniteit gehad met de hospitality wereld. Ik kom ook uit een echte hospitality familie en heb sinds mijn 15altijd bijbanen in de horeca, evenementen en catering gehad. Daarnaast heb ik een grote passie voor coaching. Ik vind zelf dat in de hospitality branche nog te weinig aandacht wordt besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van werknemers. The Hospitalitist loopt hierin erg voor op andere partijen en besteed hier veel aandacht aan. Ik moest deze kans dus pakken!

Wat houd je functie als Talent Developer precies in?

Ik ga mij bezighouden met coaching en training binnen The Hospitalitist. Dit zijn niet enkel de Supporter, Influencer en Ambassador trainingen, maar ook trainingen waarmee onze talenten zichzelf verder persoonlijk kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan een CV & sollicitatie training of een verdiepende training feedback geven. Daarnaast ga ik mij bezighouden met de resultaten die uit de persoonlijkheidstesten in onze webapp komen. Door middel van deze resultaten wil ik ontwikkelingstrajecten gaan ontwikkelen voor onze talenten. Mijn functie is dus compleet gebouwd rondom de persoonlijke ontwikkeling van ons personeel.

Hoe omschrijf jij The Hospitalitist?

Enthousiast, direct en open. Toen ik hier de eerste dag binnen kwam was iedereen direct heel erg open naar mij. De mensen gaven mij erg het gevoel dat alles hier bespreekbaar is, dingen worden niet onder stoelen of banken gestoken. Ook merk je dat hospitality hier hoog in het vaandel staat. Niet alleen bij de locaties waar onze talenten werken maar ook op kantoor. Er wordt altijd gevraagd of anderen al iets te drinken hebben en er wordt regelmatig feedback gegeven en ondersteuning geboden. Dit maakt het een prettige plek om te werken.

Wat is jouw doel bij The Hospitalitist?

Ik wil talenten graag laten inzien wie ze zijn, waarom ze dingen doen en wat hun sterke- en ontwikkelpunten zijn. Door middel van training en coaching hoop ik talenten een spiegel voor te kunnen houden. Hopelijk geeft deze spiegel hen inzichten in hoe zij zichzelf willen ontwikkelen in de toekomst. Op het moment dat talenten aangeven dat een bepaalde training of coaching sessie nuttig is geweest en hen handvatten heeft gegeven voor de toekomst, heb ik mijn doel bereikt.

 

Ik ben ervan overtuigd dat Thysa een geweldige aanwinst is voor The Hospitalitist. Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en Thysa gaat ervoor zorgen dat talenten zich extra gaan ontwikkelen binnen het bedrijf. De aanstelling van een Talent Developer lijkt na dit gesprek nog logischer voor mij en ik kan niet wachten om de eerste reacties van talenten te horen. Ik wens Thysa heel veel succes als Talent Developer bij The Hospitalitist!

 

Ben jij ook op zoek naar een bijbaan waarin je niet alleen geld verdient, maar ook jezelf ontwikkelt? Solliciteer dan snel bij The Hospitalitist!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.