Top

Humans of The Hospitalitist

Humans of The Hospitalitist

Onlangs sprak ik af met Roy de Langen. Roy is 24 jaar en is geboren in Den Helder. Voor zijn studie Evenementmanagement is hij verhuisd naar Utrecht. Afgelopen maand heeft hij zijn scriptie gehaald. Tijdens ons gesprek spraken wij onder andere over zijn nieuwe functie, zijn connectie met The Hospitalitist en het doel dat hij voor ogen heeft.

 

Het begin

Via een Instagram advertentie is Roy vorig jaar april terecht gekomen bij The Hospitalitist. Kort hierna is hij als talent aan de slag gegaan voor de Heineken Squad. Ook heeft hij ervaring opgedaan bij veel verschillende andere Squads. ‘’In mijn tijd bij The Hospitalitist merkte ik hoe leuk werken in de hospitality wereld kan zijn. De persoonlijke aanpak van The Hospitalitist zorgde ervoor dat ik me direct welkom voelde en hierdoor leerde ik in een korte tijd veel collega’s goed kennen.’’

 

Nieuwe omgeving

Na een tijdje de weg kwijt te zijn geweest is Roy sinds april 2019 weer begonnen bij The Hospitalitist en vervult hij de functie van Squad Lead KLM Blue. Achter de douane bij de intercontinentale vluchten is de nieuwe unieke high-end lounge van KLM Blue te vinden. Hier stuurt Roy zijn Squad met talenten vanuit The Hospitalitist aan.

De komende periode staat dan ook in het teken van het vormen en ontwikkelen van een kundige Squad die niet alleen op de vloer, maar ook hierbuiten het optimale uit zichzelf haalt. Dit is een uitdaging die Roy met beide handen aanpakt en waarin hij het essentieel vindt om een goede band met zijn talenten te creëren en te behouden. ‘’Ik vind ontwikkeling onwijs belangrijk. Niet alleen die van de talenten, maar ook die van mijzelf. Samen ontwikkelen wij ons en zo kunnen wij dan ook samen groeien.’’

Al met al is Roy er klaar voor om samen met zijn talenten dit nieuwe project aan te gaan. ‘’Ik wil het gewoon rocken met mijn team!’’ zegt Roy dan ook. Een mooie uitspraak, waarbij wij hem veel plezier en succes wensen.

No Comments

Leave a Comment