Top

Interview met talent Maarten

Interview met talent Maarten

Maarten van Haaren (21 jaar) is één van de talenten van Squad Den Haag. Oorspronkelijk uit Vught, maar naar Den Haag verhuisd voor zijn studie Bewegingstechnologie. Hij hoopt dit jaar af te mogen studeren en te beginnen aan een Master. Vandaag praat ik met hem over zijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Start bij The Hospitalitist

‘’Via een Instagram post werd ik enthousiast over het werken op festivals bij The Hospitalitist en ik ben toen aan de slag gegaan bij de Events Squad’’. Inmiddels werkt hij nu ruim een jaar voor The Hospitalitist en hij heeft het onwijs naar zijn zin. Maarten is een voorbeeld van hoe snel doorgroeien binnen The Hospitalitist volledig in iemands eigen handen ligt. Hij werkt voornamelijk voor House of Lords, waar hij zich heel erg op zijn plek voelt. ‘’ik word gezien, met respect behandeld, er heerst een goede werksfeer en ik kan altijd om hulp vragen. Iedereen werkt daar op zijn eigen manier, maar wel binnen de lijntjes.’’ Op de vraag of hij het zelf zo zou aanpakken antwoordt hij dan ook volmondig ‘JA’.

 

Presenteren kun je leren

Met Maarten blik ik terug op zijn ontwikkeling. Hij geeft aan dat hij bij The Hospitalitist veel heel geleerd. ‘’Ik zie dingen sneller in, het zit in m’n hoofd. Als ik nu kijk naar een tafel tijdens een diner, dan weet ik wat ik moet doen. Ik heb geleerd om een paar stappen vooruit te denken, alvast dingen klaar te zetten. Hierdoor ervaar ik minder stress en ben ik zekerder van mijn zaak’’.

 

Maarten hoopt zichzelf te ontwikkelen op het gebied van jezelf presenteren. Hij geeft aan dat het staan voor een groep iets is dat hij wel kan, maar waar hij nóg beter in zou willen worden. The Hospitalitist kan volgens Maarten hieraan bijdragen door het blijven geven van trainingen. ‘’De Influencer training vond ik erg leerzaam. Het geven en ontvangen van feedback is belangrijk, ook voor in de toekomst. Ook de partymanager training die ik onlangs heb gevolgd was erg leerzaam. Voor een groep staan en een briefing geven, daar komt meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Ook kwam ik er tijdens deze training achter dat ik een leidinggevende functie wel zie zitten. Toen ik een goede vriend van mij erover vertelde, zag hij mij dat wel doen. Ik zou dan ook na deze studie een andere richting op willen. Iets waar ik meer energie uit haal. Een managementfunctie zie ik wel zitten!’’

 

Ik kijk er naar uit om te zien waar Maarten zijn ambitie en ontwikkeling hem gaan brengen. Ik wil hem heel veel succes wensen met het afronden van zijn studie en ik hoop dat hij iets vindt waar hij zijn krachten en energie in kwijt kan!

 

Op z’n Brabants volgens Maarten: ‘’Houdoe!’’

No Comments

Leave a Comment