Top

 

Het talent

The Hospitalitist biedt een platform voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen op basis van gastvrijheid in de vorm van flexibele arbeid en helpt hen, aan de hand van trainingen en begeleiding, hun volle potentie te bereiken. Om dit te realiseren kijken we naar jouw motivatie en interesse, om er zo achter te komen hoe jij het meeste uit jouw tijd bij The Hospitalitist kan halen. Daarom spreken we ook over talenten in plaats van medewerkers. Jij hebt talenten die jou uniek maken en waar wij graag mee aan de slag gaan. Samen stellen wij een leerdoel voor je samen en helpen we je, door middel van feedback, training en begeleiding, inzien wat jouw sterke punten en verbeterpunten zijn. In onze trainingen hebben wij aandacht voor gastvrijheid, Etiquette, zelfreflectie, communicatie, maar we organiseren ook trainingen over wijn en koffie bijvoorbeeld.

Chapters
Omdat ontwikkeling samengaat met (persoonlijke) groei, vinden wij het belangrijk om deze groei ook in onze structuur te verwerken. Wij werken met een Chapter-systeem, waarbij elke Chapter voor een nieuw perspectief, grotere verantwoordelijkheid en hoger salaris staat. Het ingaan van een nieuw hoofdstuk is in zekere zin een promotie die door The Hospitalitist wordt gegeven, gebaseerd op feedback van de Partners, andere talenten en inzet van het talent zelf.

Contact
Het doel van The Hospitalitist is niet om aan de verwachting van de gast te voldoen, maar om die verwachting te overstijgen. Wij streven ernaar om het gevoel van Hospitality dat we aan onze gasten meegeven (en dus de kwaliteit van het contactmoment) te verhogen, door oprecht contact te maken. Doordat de gast dit bij elk bezoek meemaakt, zal hij terug blijven komen en zijn positieve ervaring willen delen met anderen. Wij creëren waarde door anderen waardevoller te maken.