Top

We are the Hospitalitist

The HospitalitistNews & Careers We are the Hospitalitist

We are the Hospitalitist

                                                                                                                            Photo by Romy Vierenhalm

We are the Hospitalitist

 

Terwijl de zon de mensen op overvolle terrassen beschijnt, nipt Luuk Bijleveld, Squadleader van de vestiging Utrecht, aan een “extra sterke” dubbele espresso. Zijn strak geföhnde haar weerstaat met gemak het zomerse windje dat waait. Wie hem kent weet dat Luuk van structuur houdt en altijd oog heeft voor detail. Hij werkt al bijna een jaar bij The Hospitalitist. Hij begon als talent en heeft zich door zijn ondernemende houding, zakelijk inzicht en nieuwsgierigheid rap ontwikkelt tot Squadleader. We vonden het tijd worden hem eens van een andere kant te laten zien en aan jullie voor te stellen.

 

Paspoort:

Volledige naam? Luuk Bijleveld

Hoe zou je heten als je een meisje/jongen zou zijn? Roos*

Waar en wanneer geboren? Amersfoort, op 5-7-92 in het ziekenhuis

Waar woon je? Utrecht, in de wijk Zuilen

Broers en zussen? Ja van jong naar oud, Jorien (zus), Jochem (broer) en Koen (broer). Ik ben de jongste van het gezin.

Huisdieren? Niet meer, mijn kat Jimmy is overleden. Hij was chronisch verkouden.

Sterrenbeeld? Kreeft

Favoriete drankje? Koude Melk (is goed voor elk)

 

 

Waar ben je het meest trots op?

Mijn ouders. Het zijn de meest chille mensen die er bestaan. Ik vind het zo fijn om te zien hoe gelukkig ze samen zijn en hoe ze met elkaar omgaan. Ik kom uit een gelukkige familie met een opvoeding die uit veel vrijheid bestond, maar ook strict was. De opvoeding die ik heb gekregen zou ik door willen geven. Ik besef me dat ik daar echt geluk mee heb gehad.

Wat is jouw beste herinnering aan je jeugd?

Toen ik een jaar of 8/9 was, heb ik een hagedis van de dood gered. Ik was op vakantie en speelde met mijn broer en zus. Er was een muurtje waar je omheen moest lopen, maar omdat wij dat altijd te lang vonden duren, klommen we er vaak overheen. Daar zagen we op een rots een hagedis die oog in oog stond met een slang. Voor we het wisten had de slang de hagedis opgeslokt. Ik zag dat zijn staart nog uit de mond van de slang hing en besloot er aan te trekken. Wonder boven wonder kwam de hagedis er levend uit. De rest van de vakantie was ik de dierenheld van de hele camping.

Wat is jouw ideale werkplek en waarom?

Een eigen, plaats onafhankelijke, onderneming zodat ik overal ter wereld kan ondernemen. Ik wil nog veel van de wereld zien.

Wie of wat inspireert je?

Timothy Ferris. De manier waarop hij dingen op zakelijk en persoonlijk gebied aanpakt is ongelofelijk. Hij richt zijn leven zo efficiënt in dat hij alle tijd heeft van de wereld en nog wel alles gedaan krijgt. Ik probeer dat zeker na te leven in ondernemen, werk en prive situaties. Tip: Lees zijn autobiografie!

Als je je rol binnen The Hospitalitist in 3 woorden zou moeten omschrijven, welke woorden zouden dat zijn?

Divers’, want ik heb veel verschillende taken, waaronder relatiebeheer met partners, begeleiding van talenten, werving, sales, planning, het opzetten van eigen projecten en het geven van trainingen.

Het tweede woord is ‘geweldig’, omdat de Hospitality Branche mij op het lijf geschreven staat en dan zeker bij The Hospitalitist. Ik krijg vrijheid, verantwoordelijk en persoonlijke ontwikkeling, geweldige collega’s en sfeer. Tot slot maak ik mensen graag blij.

Als laatste woord kies ik ‘uitdagend’, want de mogelijkheden zijn oneindig. Vanuit het bedrijf ontvang ik veel ondersteuning en vrijheid om me te ontwikkelen op de vlakken waar ik dat wil. Ik geloof dat, net zoals The Hospitalitist, hoe meer verantwoordelijkheid werknemers hebben, hoe efficiënter en effectiever het bedrijf zal zijn.

Als je overal naar toe zou kunnen reizen, waar zou je dan naartoe gaan en waarom?

Zuid-Amerika, vanwege de diversiteit, taal, cultuur, klimaat, landschappen en het temperament natuurlijk.

Als je een super kracht zou mogen kiezen, wat zou je dan willen kunnen en waarom?

Vliegen (Ik haat wachten). Nee dat is te standaard. Ik zou dan toch voor tijdreizen gaan, zo nieuwsgierig ben ik wel..

Gelukkig maar, want die nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat Vestiging Utrecht groeit als kool en de talenten bij steeds meer nieuwe Partners werken. We bedanken Luuk voor de mooie antwoorden en vragen ons af of het gepast zou zijn hem om wat föhn-tips te vragen, maar voor we het weten heeft hij zijn “Fidget Spinner” tevoorschijn gehaald en is al weer druk bellend alle gemiste oproepen aan het inhalen. We kijken nu al uit naar ons volgende interview.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.