Top

Vorm je team op basis van de beste gastbeleving!

The HospitalitistAdaptability Vorm je team op basis van de beste gastbeleving!

Vorm je team op basis van de beste gastbeleving!

Photo by Romy Vierenhalm

Vorm je team op basis van de beste gastbeleving!

 

Met gepaste trots delen wij ons nieuwste project, THIS IS HOLLAND! Een partnership met een uniek en nieuw element, de koppeling van de tariefstelling aan de gastbeleving.

 

In hoeverre wordt er bij organisaties écht gedacht en gekeken vanuit het perspectief van de gast? En hoe zorg je ervoor dat de verwachting van de gast gedurende zijn bezoek zal worden overtroffen? Het is voor elke sector belangrijk gasten te binden aan de organisatie. Een loyale gast wordt een ambassadeur. En een ambassadeur genereert positieve mond-tot-mond reclame, wat zorgt voor meer gasten, wat resulteert in meer omzet.

 

Wij geloven dat mensen het verschil maken en de doorslag geven wat betreft de gastbeleving. Middels verdieping in de bedrijfscultuur vormt The Hospitalitist een team van medewerkers dat naadloos aansluit bij de organisatie, gericht op het uitdragen van de desgewenste gastbeleving met het creëren van loyale gasten als uiteindelijke doel. Wij vertrouwen erop dat zij er alles aan doen om de verwachtingen van de gast te overstijgen. En om daad bij het woord te voegen hebben wij met THIS IS HOLLAND afgesproken het tarief te koppelen aan de beleving van de gast.

 

THIS IS HOLLAND

Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring over Nederland. THIS IS HOLLAND gebruikt de nieuwste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Met 40 personen tegelijk hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij kan laten bungelen. Je stoel beweegt mee met de film die je 8 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert.

 

In House Projectmanagement

THIS IS HOLLAND is op dit moment volop in beweging. Van de bouw van de attractie tot aan de inrichting van de organisatie. Bij deze unieke organisatie horen bijzondere mensen die samen een hecht team vormen. Een team van mensen die met elkaar THIS IS HOLLAND op de kaart gaan zetten. Met een gastgerichtheid waar in alle delen van de wereld over wordt gesproken. Dit doen wij door middel van In House Projectmanagement. Squadleader Kai Vasmel, draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de werving en selectie van een team van ca. 50 talenten die op basis van de juiste profielen worden aangenomen en multi-inzetbaar zullen zijn. Daarbij is de persoonlijke ontwikkeling van het talent van essentieel belang.

 

  • Met training en coaching op basis van persoonlijke groeiplannen en de uitkomst van een trio van persoonlijkheidstesten borgen wij de persoonlijke ontwikkeling per fase van een talent.
  • De multi-inzetbaarheid creëren wij door het trainen op operationeel leiderschap en alle praktijk gerelateerde knowhow zoals apparatuur in het gebouw, kassa ticket systeem, foodapparatuur, foto apparatuur, safety opleidingen etc.

 

Dit team zorgt voor de operationele planning, roostering en garantie van de bezetting volgens de afgesproken capaciteit. Evenals de HR administratie (contracten, ziekmeldingen, functioneringsgesprekken etc.) en de verloning van de talenten.

 

Deze gastbeleving waar het team invloed op heeft zal per kwartaal beoordeeld worden en bij positieve ervaringen stijgen de tarieven, bij mindere ervaringen dalen de tarieven. Zo dragen wij met zijn allen de verantwoordelijkheid voor het overstijgen van de ervaring van de gast en zullen wij het doel niet snel uit het oog verliezen: een continue ultieme gastbeleving.

 

Het gemêleerde Team van gastvrije vogels dat deze ervaring zal openen zoekt nog Crewleden en Shiftleaders (jong, oud, grijs of groen, wel altijd lekker gastvrij). Wie slaat z’n vleugels uit en vliegt met ons mee? Dit wil je niet missen, dus wees er snel bij want we starten begin augustus. Solliciteer nu via: http://bit.ly/2u7rHOl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.