Top

Get To Know Our New Partner: Jaarbeurs

The HospitalitistOrganisatie groei Get To Know Our New Partner: Jaarbeurs

Get To Know Our New Partner: Jaarbeurs

– Leestijd: 1 minuut –

 

Met veel enthousiasme en trots kunnen wij mededelen dat The Hospitalitist een nieuwe partner heeft: De Jaarbeurs in Utrecht!

 

De Jaarbeurs is een locatie waar iedere dag vele mensen samenkomen om te genieten van evenementen, congressen, beurzen en festivals. Binnen de Jaarbeurs zit ook het Beatrix Theater en de Kinepolis waar regelmatig de grootste optredens en nieuwste films te bewonderen zijn. Heb je bijvoorbeeld al gehoord dat op dit moment de TINA musical speelt in het Beatrix Theater? Ook onze talenten kunnen de sfeer mee proeven van deze musical! Om voor een ultieme gastbeleving te zorgen zitten er bij de Jaarbeurs ook twee mooie horeca gelegenheden; Brasserie Zeyn en Speys eten & drinken.

 

Voor onze talenten is de Jaarbeurs een unieke en leerzame plek om te werken, door de variatie in werkzaamheden en locaties. Op alle plekken binnen de Jaarbeurs is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Als talent bij The Hospitalitist leer je om continu persoonlijk in contact te zijn met de gast en je sociale vaardigheden verder te ontwikkelen door verschillende trainingen te volgen. Dit faciliteren wij ook voor het nieuwe team dat wij aan het samenstellen zijn voor de Jaarbeurs.

 

De cultuur van The Hospitalitist en van de Jaarbeurs zijn een goede match, omdat bij beide partijen het creëren van een bijzondere gastbeleving door het bieden van de best mogelijke service centraal staat. Vanuit dit punt bouwen wij samen aan een geweldig dagje uit!

 

Lijkt het jou een leuke uitdaging om onderdeel te zijn van een nieuw team talenten binnen Jaarbeurs? Dat kan! Check onze vacature voor meer info en solliciteer direct: https://jobs.thehospitalitist.nl/beatrix-theater-jaarbeurs/nl

No Comments

Leave a Comment