Top

Hoe creëert u betrokkenheid en enthousiasme?

The HospitalitistOrganisatie groei Hoe creëert u betrokkenheid en enthousiasme?

Hoe creëert u betrokkenheid en enthousiasme?

In het snel veranderende beroepslandschap van de eenentwintigste eeuw staan HR-afdelingen voor een uitdaging: het motiveren van de veelbelovende millennials die ze hebben aangenomen. Want deze generatie bestaat uit eigengereide, zelfstandige mensen die vaak een tikkeltje eigenwijs zijn. Hoe kunt u uw talentvolle jonge medewerkers inspireren tot betrokkenheid en enthousiasme?

Motiveer de millennial

Een enthousiaste medewerker wordt niet geboren, maar gevormd. De millennial heeft een opleiding genoten en is maatschappelijk succesvol. Maar waarvan wordt dit jonge talent nu echt gelukkig? Het is belangrijk om te beseffen dat een nieuwe generatie een nieuwe benadering vereist. Wilt u dat uw jonge medewerkers dagelijks vol inspiratie en goede moed op de werkvloer verschijnen, dan zult u zich als bedrijf moeten aanpassen.

In Corporate: u staat er niet alleen voor

The Hospitalitist begeleidt ambitieuze studenten van studie naar startersfunctie. Wij coachen de millennials van morgen terwijl zij het pad naar hun toekomstige carrière bewandelen. Daarom weten we als geen ander wat deze generatie drijft, inspireert en motiveert. Onze kennis en expertise delen we graag middels In Corporate. Hiermee beantwoorden we aan de groeiende behoefte aan coaching onder bedrijven. Wij treden op als uw partner en denken met u mee. Waarschijnlijk kampt u met prangende vragen, zoals: Hoe begeleid en enthousiasmeer ik mijn medewerkers en hoe kan ik ze verantwoordelijkheid geven? Wij laten u zien hoe u betrokken medewerkers creëert door slim in te spelen op de mentaliteit van de millennial. Vertaald naar cijfers: wij helpen u als bedrijf te groeien van een acht naar een tien!

In Concept: voor de vrije vogels

Sommige millennials menen dat ze alleen betrokken, enthousiast en gelukkig kunnen zijn als ze een eigen bedrijf beginnen. Voor de ambitieuze startups heeft The Hospitalitist In Concept ontwikkeld. Middels deze tak begeleiden we veelbelovende jonge ondernemers die barsten van de goede ideeën, maar best wat hulp kunnen gebruiken in de praktijk. Bij het starten van een gloednieuwe onderneming – hoe groot of klein deze ook is – komen namelijk heel wat praktische zaken kijken. Zo is er een website nodig en moet de kersverse eigenaar leren onderhandelen. Veel startups redden het uiteindelijk niet omdat ze basale kennis over dergelijke onderwerpen missen. The Hospitalitist zet zijn expertise en kennis in om gedegen en eerlijk advies uit te brengen. We helpen bijvoorbeeld bij het aanscherpen van pitches en het voeren van sterke onderhandelingen. Zo heeft de startende ondernemer een grotere kans van slagen!

No Comments

Leave a Comment