Top

Partners

Heineken

Festivals en evenementen bieden hét platform voor Heineken om de doelgroep te bereiken en behoeftes van de consument te creëren!

 

The Hospitalitist verzorgt alle merkactivaties tijdens festivals en evenementen voor alle merken van Heineken (Desperados, Apple Bandit, Jillz, Brand, Amstel en Heineken). Wij selecteren, briefen, trainen en begeleiden medewerkers die op de meest te gekke festivals de merken van Heineken activeren, zoals: Lowlands, Concert at Sea, North Sea Jazz, Awakenings, Mysteryland, Decibel, Down the Rabbit Hole en vele anderen.

 

Specialisaties:

Projectmanagement, Operationeel Concept, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

A’DAM Toren

 

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, is op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T) en Eric-Jan de Rooij (project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk voor A’DAM. In A’DAM huizen onder andere twee restaurants (MADAM &MOON), een exclusieve membersclub voor de muziek- en creatieve industrie (A’DAM & CO), flexibele werkplekken (A’DAM works), een designhotel (SIR ADAM), Meeting Rooms, The Loft, Club Shelter, een 360-graden observatiedek (A’DAM LOOKOUT) en een eigen stichting: de A’DAM Music School.

 

The Hospitalitist & A’DAM Toren

Met een exclusieve in-house vestiging leveren wij een zelfstandige poule die flexibel binnen de verschillende concepten een belangrijk onderdeel is van het team. The Hospitalitist is met een Squad Leader verantwoordelijk voor de werving & selectie, het trainingsprogramma en de operationele dienstverlening van een poule sterke allround talenten.

 

Ons doel? Uniformiteit, een fantastische gastbeleving en een duidelijke way of work. En dat uiteraard door talenten met het echte A’DAM DNA!

 

Specialisaties:

In House Projectmanager, Werving & Selectie, Trainingen, Planning & Operations, Payroll

Hilton Hotels

 

In één van de oudste branches ter wereld is het een uitdaging om als jonge speler de conventies uit te dagen, in plaats van ze als uitgangspunt te nemen. The Hospitalitist lukt dit, met voordelen voor talenten en partners. In een krimpende markt kiezen wij onze eigen koers, leiden we de markt naar nieuwe standaarden voor kwaliteit en weten we te groeien.

 

Het uiteindelijke doel is om het kwalitatieve product van Hilton Hotels te optimaliseren.
Referentie: “Duidelijke communicatie en snel. Ik zie de samenwerking als een partnership.

Ik vind de samenwerking prettig. Vandaar dat ik graag samen met jullie een trainingsplan wil opzetten, zodat we het beste er uit kunnen halen. Zoals het nu gaat, gaat het goed, belangrijk dat jullie niet te groot worden, zodat je het kwaliteitsniveau wat jullie nu leveren niet uit het oog verliest. Het is leuk om van jullie team members direct te horen, dat ze het leuk vinden om in Hilton  te werken”.

 

Specialisaties:

Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

 

MPG – ALLERHANDE

 

Wij ontwikkelen en verspreiden content voor merken. Redactioneel en branded, digitaal, in print of live, en omnichannel als het kan. Zo inspireren en informeren we audiences met verhalen die er voor hen toe doen. Op elk moment dat zij zelf bepalen.

 

Steeds meer merken willen graag activeren door middel van mensen op een persoonlijke manier, gecombineerd met sterke digitale middelen. The Hospitalitist is hierin partner.

 

The Hospitalitist brieft, traint, begeleidt mensen om merken te activeren. Zo leveren wij voor Allerhande van Albert Heijn Culicoaches; medewerkers die je tijdens het koken begeleiden met tips en tricks.

 

Specialisaties:

Projectmanagement, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

RIJKS

 

RIJKS® is het restaurant van het Rijksmuseum.

Het Rijksmuseum vertelt het verhaal van Nederland. Ook zien we de invloeden uit verre en dichtbije buitenlanden. In RIJKS® zetten ze de lijn van het Rijksmuseum voort: kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. RIJKS® is het Rijksmuseum op je bord.

 

Referentie: “Professioneel en gedreven zijn een van de vele positieve woorden die naar boven komen bij onze samenwerking met The Hospitalitist. De talenten dragen op hoog niveau bij aan de kwaliteit die wij nastreven binnen onze organisatie.  Met de juiste feedback proberen wij samen met The Hospitalitist dit niveau te behouden, al dan niet nog hoger te brengen!

 

Niet alleen de talenten zorgen voor deze ervaring, ook de planning en de mensen die erachter zitten werken op hetzelfde hoge niveau mee aan deze ervaring. Het schakelen op het laatste moment, verzorgen van de juiste mensen voor een precieze functie en regelmatig overleg zorgen ervoor dat onze samenwerking al sinds de heropening van het Rijksmuseum een groot succes is”.

 

Specialisaties:

Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

HETE PEPER

Dat eten meer is dan een maaltijd besef je vast al. Bij Hete Peper gaat het dan ook niet over de kunst van het eten. Maar zij zien eten als kunst waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. Want bijzonder eten smaakt altijd naar meer. Dat noemen ze nu bij Hete Peper de extra bite!

The Hospitalitist heeft een sterke poule flexibele talenten geselecteerd en getraind op de normen en waarden van  Hete Peper en denkt mee in voorbereiding en uitvoering van de evenementen.

Specialisaties:

Projectmanagement, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

Tasty Comedy

De ultieme avond uit: waar zou die volgens jou uit bestaan? Na een drukke werkweek even totaal tot rust komen met uitzicht op zee? Bijkletsen met vrienden en familie? Genieten van overheerlijk hapjes die een prachtig diner vormen? Elkaar aankijken terwijl de tranen van het lachen over de wangen glijden?

Volgens ons zijn al deze elementen tezamen het unieke recept voor een onbezorgde avond uit. Op zee met een panoramisch uitzicht, omlijst met live-muziek, treden voor jou de allerleukste nationale en internationale comedians op en geniet je van een 4-gangen diner.

The Hospitalitist is partner van Tasty Comedy. Wij runnen de show. Iedere showavond baant ons team zich een weg door het gelach en gebulder van de gasten.

Specialisaties:

In House Projectmanagement, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

House of Lords

House of Lords, een begrip in haar nichemarkt, laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en het gebruik van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

Vanaf 2010 is House of Lords partner van The Hospitalitist in de regio Den Haag. Deze partner is huiscateraar van het Louwman Museum en verzorgt daarnaast de meest exclusieve events voor de Ridderzaal, Vredespaleis, het Haagse stadhuis en verschillende Ministeries. Dankzij onze trainingen en begeleiding is elk talent goed voorbereid op de events, belichaamt het DNA en de kwaliteit van House of Lords, weet zich aan elke sfeer en gast aan te passen, en beschikt over de benodigde vaardigheden.

Specialisaties:

Gastheer/vrouw, partymanagement, planning & operations, trainingen, coaching en advies

HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Patiëntvriendelijkheid staat altijd voorop. Medewerkers en patiënten voelen zich er thuis. Zij leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig de zorg te innoveren.

Het innoveren van deze beleving geldt ook in het restaurant, de espressobar, vergaderzalen en auditorium. Hier verzorgt The Hospitalitist talenten die bijdragen aan het optimaliseren van de gastbeleving voor zowel patiënt, arts en bezoeker.

 

Specialisaties:

Gastheer/vrouw, partymanagement, operationeel advies, planning & operations, coaching en advies