Top

Partners

Heineken

Festivals en evenementen bieden hét platform voor Heineken om de doelgroep te bereiken en behoeftes van de consument te creëren!

 

The Hospitalitist verzorgt alle merkactivaties tijdens festivals en evenementen voor alle merken van Heineken (Desperados, Apple Bandit, Jillz, Brand, Amstel en Heineken). Wij selecteren, briefen, trainen en begeleiden medewerkers die op de meest te gekke festivals de merken van Heineken activeren, zoals: Lowlands, Concert at Sea, North Sea Jazz, Awakenings, Mysteryland, Decibel, Down the Rabbit Hole en vele anderen.

 

Specialisaties:

Projectmanagement, Operationeel Concept, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

A’DAM Toren

 

A’DAM, de voormalige ‘Toren Overhoeks’ tegenover Amsterdam Centraal Station, is op spectaculaire wijze nieuw leven ingeblazen. Naast een veelgebruikte afkorting voor onze hoofdstad, staat A’DAM ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’. Nieuwe eigenaren Sander Groet (Club AIR en AIR Events), Hans Brouwer (founder MassiveMusic), Duncan Stutterheim (founder ID&T) en Eric-Jan de Rooij (project ontwikkelaar Lingotto) zijn verantwoordelijk voor A’DAM. In A’DAM huizen onder andere twee restaurants (MADAM &MOON), een exclusieve membersclub voor de muziek- en creatieve industrie (A’DAM & CO), flexibele werkplekken (A’DAM works), een designhotel (SIR ADAM), Meeting Rooms, The Loft, Club Shelter, een 360-graden observatiedek (A’DAM LOOKOUT) en een eigen stichting: de A’DAM Music School.

 

The Hospitalitist & A’DAM Toren

Met een exclusieve in-house vestiging leveren wij een zelfstandige poule die flexibel binnen de verschillende concepten een belangrijk onderdeel is van het team. The Hospitalitist is met een Squad Leader verantwoordelijk voor de werving & selectie, het trainingsprogramma en de operationele dienstverlening van een poule sterke allround talenten.

 

Ons doel? Uniformiteit, een fantastische gastbeleving en een duidelijke way of work. En dat uiteraard door talenten met het echte A’DAM DNA!

 

Specialisaties:

In House Projectmanager, Werving & Selectie, Trainingen, Planning & Operations, Payroll

HETE PEPER

Dat eten meer is dan een maaltijd besef je vast al. Bij Hete Peper gaat het dan ook niet over de kunst van het eten. Maar zij zien eten als kunst waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. Want bijzonder eten smaakt altijd naar meer. Dat noemen ze nu bij Hete Peper de extra bite!

The Hospitalitist heeft een sterke poule flexibele talenten geselecteerd en getraind op de normen en waarden van  Hete Peper en denkt mee in voorbereiding en uitvoering van de evenementen.

Specialisaties:

Projectmanagement, Werving & Selectie, Training, Planning & Operations, Coaching en advies, Payroll

House of Lords

House of Lords, een begrip in haar nichemarkt, laat ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en het gebruik van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

Vanaf 2010 is House of Lords partner van The Hospitalitist in de regio Den Haag. Deze partner is huiscateraar van het Louwman Museum en verzorgt daarnaast de meest exclusieve events voor de Ridderzaal, Vredespaleis, het Haagse stadhuis en verschillende Ministeries. Dankzij onze trainingen en begeleiding is elk talent goed voorbereid op de events, belichaamt het DNA en de kwaliteit van House of Lords, weet zich aan elke sfeer en gast aan te passen, en beschikt over de benodigde vaardigheden.

Specialisaties:

Gastheer/vrouw, partymanagement, planning & operations, trainingen, coaching en advies

HagaZiekenhuis

Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Patiëntvriendelijkheid staat altijd voorop. Medewerkers en patiënten voelen zich er thuis. Zij leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig de zorg te innoveren.

Het innoveren van deze beleving geldt ook in het restaurant, de espressobar, vergaderzalen en auditorium. Hier verzorgt The Hospitalitist talenten die bijdragen aan het optimaliseren van de gastbeleving voor zowel patiënt, arts en bezoeker.

 

Specialisaties:

Gastheer/vrouw, partymanagement, operationeel advies, planning & operations, coaching en advies