Top

Master Your Life

Master Your Life

Later, als ik groot ben. Later, als ik ga werken. Later, als ik een vaste partner heb. Later als…. Hoogstwaarschijnlijk heb je voor jezelf een groot (levens)doel voor ogen. Een vette carrière of simpelweg heel gelukkig worden. Een wereldreis, eigen zaak of wat dan ook. Grote dromen die het verdienen om uit te komen.  

 

Weet jij wat je nodig hebt om je grootste ultieme doel te bereiken? Precies! Een stappenplan dat jou motivatie geeft en haalbaar is. Een groot doel kan je opdelen in kleinere concrete doelen die zodanig beschreven zijn dat je weet wat je aan het doen bent en waarvoor.   

 

Denk aan de leerdoelen die je regelmatig voor jezelf opstelt bij The Hospitalitist. Die dragen stapsgewijs bij aan je ontwikkeling en leiden je uiteindelijk naar een groter doel. Deze stappen moeten wel bij je passen, anders slaan ze de plank mis en bereik je uiteindelijk niet je ultieme doel.

 

Zo ook bij je grote (levens)doel. Hoe deel je deze het beste op in kleine stappen en hoe kun je ze het beste formuleren? De video van ‘Project Life Mastery’ gaat over het opstellen van doelen. Hierin wordt uitgelegd hoe jij jouw doel kan omzetten naar kleinere stappen met allerlei handige tips en tricks om je tussenstops en eindpunten te bereiken.  Master your life and create freedom!

No Comments

Leave a Comment