Top

#RONDJEVANDEZAAK Reversed College Tour: aankondiging aflevering 1

The Hospitalitist#RONDJEVANDEZAAK #RONDJEVANDEZAAK Reversed College Tour: aankondiging aflevering 1

#RONDJEVANDEZAAK Reversed College Tour: aankondiging aflevering 1

Leestijd: minder dan een minuut

 

#RONDJEVANDEZAAK

 

The Hospitalitist lanceert samen met Amerpodia en Maarten Wessels een nieuw concept binnen #RONDJEVANDEZAAK; Reversed College Tour.

 

Reversed College Tour verbindt het bedrijfsleven met de aanstormende arbeidsgeneratie. Het idee is dat, anders dan het welbekende televisieprogramma, College Tour, hier de jóngeren een podium krijgen en de (gast)professionals de kans krijgen om input te vragen van de jongeren op ingebrachte cases.

 

Elke drie maanden zenden wij een nieuwe aflevering uit waarbij een steeds wisselend bedrijf zijn business case neerlegt bij drie studenten. Dit keer sluit Frankwin van Beers aan, directeur van Building Leisure. De business case die de jongeren wordt voorgelegd is: “Als jij een food attractie mag ontwerpen, hoe ziet die er dan uit?”. Food is hot, en daar willen we op inspelen! De vraag is dan ook: wat moet er volgens de jongeren in deze attractie komen om zo een publiek tot 28 jaar oud aan deze attractie te verbinden? En waarom zouden zij er graag heen willen gaan?

 

De studenten bereiden een pitch voor waarin ze dé oplossing bieden voor het bedrijf, en nóg belangrijker; hun motivatie delen. Want wát drijft de jongeren nou echt?

 

Drie studenten hebben een waanzinnige pitch voorbereid, maar wie zijn deze studenten nu eigenlijk?

  • Tasting Cultures | Anne Leegte, 24 jaar uit Amsterdam, studeert Tourism Management.
  • LowCal Foods | Merel Vermunt, 20 jaar uit Fijnaart, studeert Communicatie International Event, Music & Entertainment Studies.
  • De M&M’s BallenBar | Yannick van Maanen, 23 jaar uit Amsterdam, net afgestudeerd Hotelmanagement.

 

Deze week lanceren we de eerste aflevering vanuit het Compagnie Theater op ons Youtube kanaal, stay tuned!

 

Wil jij aansluiten als bedrijf of als student? Mail naar info@rondjevandezaak.nu

No Comments

Leave a Comment