Top

Waar collegialiteit en vriendschap samensmelten: de Haagse talentenpoule

The HospitalitistThe Hospitalitist Waar collegialiteit en vriendschap samensmelten: de Haagse talentenpoule

Waar collegialiteit en vriendschap samensmelten: de Haagse talentenpoule

Het Hospitalitist-DNA stroomt door de aderen van onze Haagse talenten. Ze zijn betrokken, creëren een fijne sfeer op de werkvloer en ondersteunen elkaar in het neerzetten van een goed product. Wat is hun geheim?

Met plezier naar je werk

Natuurlijk werk je omdat je een extra zakcentje nodig hebt. Maar dat hoeft niet je enige drijfveer te zijn. Slimme studenten kiezen voor een baan waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Een functie die ze voorbereidt op hun toekomstige carrière. Daarnaast zijn leuke collega’s en een prettige werkomgeving een enorme plus. Onze Haagse talenten vinden dat ook en daarom hebben ze voor The Hospitalitist gekozen.

Wat zijn dat eigenlijk voor mensen, onze talenten? Wij zien een variëteit aan studenten voorbijkomen – van aanstormende bouwkundigen tot ICT’ers in de dop – die allemaal één eigenschap gemeen hebben: authenticiteit. Onze talenten zijn zichzelf. Daarnaast weten ze wat ze doen en hebben ze ambitie. En niet onbelangrijk: ze begrijpen het product waar ze voor staan. Het resultaat? Een werkdag waarop je bijdraagt aan een gemeenschappelijk doel om vervolgens met een voldaan gevoel naar huis te gaan!

De Fun Factor

Werken moet je niet licht opvatten, maar je mag het best leuk hebben met je collega’s. Onze Haagse talenten zijn een heuse vriendenclub geworden, waarbinnen inspiratie en gezelligheid de boventoon voeren. Het groepsgevoel versterkt de motivatie om beter te worden. En dat er in de groepsapp advies kan worden gevraagd over geschikte werkschoenen is een leuke bijkomstigheid. Onze talenten weten werk en privé perfect met elkaar te vermengen. Zo gaan ze na elke kwartaalmeeting samen een hapje eten en komen ze elkaar regelmatig tegen op festivals. Kortgezegd: de Fun Factor is er niet alleen tijdens, maar ook buiten het werk!

Met het oog op resultaat: je toekomstbeeld

Waar brengt dat inspirerende, gezellige en motiverende werk onze talenten nu eigenlijk? Doordat we onze kennis overdragen en voldoende persoonlijke aandacht geven, ontstaat er een platform voor onze jonge talenten. Uiteindelijk groeien zij uit tot young professionals die meer dan eens een startersfunctie vinden bij een partner waarvoor ze hebben gewerkt via The Hospitalitist.

In deze spannende, nieuwe levensfase kun je meestal best wat hulp gebruiken. Die hulp bieden wij. In de vorm van coaching, begeleiding en tools. Je kunt ons als starter dus gerust opbellen wanneer je voor het eerst een offerte moet opstellen of niet weet hoe je moet onderhandelen. The Hospitalitist is er voor je; tijdens én na je studie!

No Comments

Leave a Comment