Top

Waarom jij wilt werken bij The Hospitalitist!

The HospitalitistThe Hospitalitist Waarom jij wilt werken bij The Hospitalitist!

Waarom jij wilt werken bij The Hospitalitist!

– ongeveer 2 minuten leestijd –

 

Waarom werken bij The Hospitalitist zo leuk is is iets wat ik mij afvroeg toen ik talenten ontmoette in mijn eerste week stage bij The Hospitalitist. Ik ben Lotte en ik ben deze maand begonnen met mijn stage Marketing en Evenementen bij The Hospitalitist. De afgelopen weken heb ik tijdens trainingen aan talenten van verschillende Squads (teams) gevraagd wat The Hospitalitist voor hen nou zo’n fijne werkgever maakt. Ik deel met jullie de top-5!

 

  1. De leuke collega’s

De reden die het vaakst genoemd wordt door talenten zijn de leuke collega’s die ze hebben bij The Hospitalitist. Iedereen die ik gesproken heb geeft aan heel blij te zijn met hun collega-talenten en de verschillende Squads zijn ook hecht met elkaar. “Je ontmoet bij The Hospitalitist niet alleen mensen uit je eigen Squad, maar ook daarbuiten vanwege de vele bedrijfsuitjes en groepstrainingen en door het samenwerken met anderen op evenementen” zegt Leyla (Talent THIS IS HOLLAND, Amsterdam). Kirsten (Talent THIS IS HOLLAND, Amsterdam) zegt ook “The Hospitalitst is écht een community”.

 

  1. De afwisseling

Talenten geven aan dat het bij The Hospitalitist ook heel prettig is dat er veel afwisseling in het soort werk is. Bij The Hospitalitist wordt werken bij verschillende partners (locaties) erg gestimuleerd. “Je kunt je werk vormen zoals je het zelf wilt: je kunt op 1 plek werken, maar ook bij andere teams om zo je ervaring te verbreden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen” aldus Samoa (Talent Citysense, Utrecht).

 

  1. Zelfontwikkeling

“De mogelijkheid om jezelf te blijven uitdagen en te groeien”, dat is wat Lonneke (Talent A’DAM LOOKOUT, Amsterdam) aangeeft waarom werken bij The Hospitalitist zo leuk is. Tijdens de verschillende groepstrainingen kijkt de trainer samen met de talenten naar de dingen die zij graag nog zouden willen leren en ontwikkelen, waarbij de nadruk vooral ligt op de dingen waar je als persoon goed in bent. Facillio (Talent A’DAM Toren, Amsterdam) geeft aan: “Ik vind het fijn dat er ruimte is om fouten te maken en dat er tijdens de trainingen écht naar je geluisterd wordt”.

 

  1. Begeleiding

Over de persoonlijke begeleiding wordt positief gesproken door de talenten die ik spreek. Daan (Talent A’DAM LOOKOUT, Amsterdam) vertelt over het buddysysteem dat The Hospitalitist hanteert: “Als je net bij The Hospitalitist komt werken word je gekoppeld aan een buddy waar je al je vragen aan kunt stellen en die jou kan begeleiden en helpen bij de eerste paar keer werken. Hierdoor krijg je het gevoel dat je niet gelijk in het diepe wordt gegooid.” Ook is het duidelijk naar wie je kunt stappen voor als je vragen hebt: “Als er iets is gaan mensen daar serieus mee om en wordt het geregeld” aldus Lonneke.

 

  1. Bedrijfsuitjes en borrels

Wat mij zelf is opgevallen in mijn eerste stageweken hier bij The Hospitalitist is dat ik verschillende talenten regelmatig hoor praten over de jaarlijkse zomerborrel en andere borrels. De borrels zijn dé uitgelezen kans om je collega-talenten ook buiten het werk om beter te leren kennen. Ook over de wintersport, die elk jaar rond februari plaatsvindt en waar talenten én kantoor medewerkers mee naartoe gaan, raken talenten tijdens de training niet uitgepraat. Samen gezellig drankjes drinken in de sneeuw is waar The Hospitalitist van houdt!

 

Ik vond het super leuk om op deze manier al wat meer van de persoonlijke sfeer te proeven binnen The Hospitalitist! Word jij ook blij van een werkplek waar fun en ontwikkeling voorop staan én waar je collega’s je vrienden worden? Wil je meer over ons weten? Je kunt met mij chatten via ons Instagram account @thehospitalitist en Facebook, of solliciteer via deze link direct binnen een minuut!

Door: Lotte Baauw

No Comments

Leave a Comment