nlen
december 2016 Nieuws & Vacatures

Op de bagagedrager bij Hannah

the-hospitalitist-op-de-bagagedrager-bij-hannah

In Apeldoorn springen we achterop bij Hannah, een 23-jarige studente Geschiedenis. “Hier ben ik opgegroeid,” vertelt ze terwijl ze haar fiets van het slot haalt. “Ik woon inmiddels in Amsterdam, maar ik kan hier altijd terecht.” Ze springt op het zadel. Op naar het station!

“Zo’n kick”

Van Apeldoorn naar Amsterdam reizen doet Hannah moeiteloos. De afgelopen jaren heeft ze gesnowboard, gesurft en gewerkt in het buitenland. “Daarna vond ik het tijd om weer iets met mijn hoofd te gaan doen,” vertelt ze. Na een propedeusejaar aan de HvA stapte ze over naar de UvA. “Pittig en soms wat chaotisch, maar leuk!”

Dat geldt ook voor haar werk in de A’DAM Toren: “De eerste dag was het een beetje een chaos, maar het is zo’n kick om te zien dat het nu zo goed loopt.” Dat er veel met de feedback van het team wordt gedaan, vindt Hannah mooi om te zien: “We moeten echt meedenken. En de dingen die we samen aandragen, worden daadwerkelijk doorgevoerd!”

“Omgang met mensen”

Aangekomen in Amsterdam maken we een korte stop bij de Albert Heijn om wat boodschappen te doen. “Dat vergeet ik altijd,” lacht Hannah. “Pas als ik tijdens mijn ochtendcollege honger krijg, denk ik eraan!”

Hannah mag dan vergeetachtig zijn, een duidelijk toekomstbeeld heeft ze wel degelijk: “De journalistiek spreekt me aan. Iets heel anders, maar ik neem zeker wat mee van mijn tijd bij The Hospitalitist. Hoe er wordt omgegaan met mensen, bijvoorbeeld. Als er iets is, kun je altijd iemand bellen. En er wordt altijd naar oplossingen gezocht.”

“Vijf termen”

Met een gevulde boodschappentas om haar stuur fietst Hannah in rap tempo richting de A’DAM Toren. Of ze The Hospitalitist in vijf termen kan beschrijven? Daar heeft de journaliste in de dop geen moeite mee: “Gestructureerd, gezellig, vrienden, láát en leerzaam!”

Door: the Hospitalitist
Contact
Amsterdam

020 820 8240

amsterdam@thehospitalitist.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 61
1012 RE Amsterdam

Den Haag

070 361 5323

denhaag@thehospitalitist.nl

Binckhorstlaan 36 – M511
2516 BE Den Haag

Utrecht

06 18 48 94 27

utrecht@thehospitalitist.nl

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Werken bij

Zoek jij een baantje naast je studie, werk je graag in een enthousiast team en spreekt de wereld van luxe hotels, exclusieve catering en adembenemende locaties je aan? Dan ben je welkom bij het team van The Hospitalitist!

Meld je hier aan

Vestigingen
Amsterdam

De oudste en grootste vestiging van The Hospitalitist. In de hoofdstad werken we voor een zeer aantrekkelijk en gemêleerd aantal partners. Luxe hotels, vooruitstrevende cateraars en gave locaties. We hebben hier twee kantoren en zijn actief betrokken bij de hotelschool, studentenverenigingen en onze eigen talenten, vanuit een centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie.

Den Haag

De meest eigenzinnige vestiging van The Hospitalitist. Nauw verbonden met de hotelschool, alsmede met de bedrijven die de wijde omgeving sieren; van de kust tot het binnenland. Een groeiend maar hecht team met veel verschillende karakters. Veel potentie en absoluut een omgeving waar je kunt bijleren!

Utrecht

Onze jongste vestiging. Veel energie, veel samenwerken en een gezonde focus op de omgeving, waar veel van onze partners verspreid liggen en waar we ook nog meer in willen groeien. Hier is veel ruimte voor het eigen initiatief.

Referenties
hyatt Hyatt Andaz
hyatt
Hyatt Andaz

They really do it differently and it works!

Lees meer [+]
citizenm Citizen M
citizenm
Citizen M

Een bijzonder hotelmerk met een prachtige visie op medewerkers. The Hospitalitist ondersteunt Citizen M tijdens evenementen en denkt mee in de beleving van de gast.

Lees meer [+]
tsh Student Hotel
tsh
Student Hotel

Hotel en studentenhuisvesting maken van deze nieuwe hotelketen een unieke speler in de markt. De sfeer in de hotels is heel relaxed en vrijblijvend en bijzonder met deze gemengde functie. Alles is mogelijk in deze fantastisch gestylde hotels. The Hospitalitist is trots partner van The Student Hotel en ondersteunt in werving, selectie, training, operatie en […]

Lees meer [+]
JOIN NOW!