Top

Ons Team

mkdf-team-image
Leonie van Leeuwen
Brand Lead

Bij The Hospitalitist ben ik continu met mensen bezig. Ik word graag geïnspireerd door- en inspireer ook graag mensen. Als verantwoordelijke voor de Brand Squad houd ik mij bezig met oprecht contact. Dit uit zich in het bijdragen aan ont-wikkeling van talent, tools en advies. Op gebied van ont-wikkelen ben ik bezig met het creëren van tools en advies voor zowel talenten als partners en door het geven van trainingen ben ik bezig met talenten en hun ontwikkeling. Door samen met een team vorm te geven aan Marketing geven wij inzicht in wat wij doen en waarom wij dingen doen, ontwikkeling wordt hierdoor gedeeld. Het kledingstuk staat voor het continu levelen met mijn omgeving. Als een kameleon schakel ik snel op mijn omgeving.

mkdf-team-image
Nitchka Wefers Bettink
Content Lead

Mocht je mij kwijt zijn, zoek in een filmhuis of museum. Voor mijn werk als Content Creator en Marketeer ga ik graag naar tentoonstellingen, theater of films ter inspiratie. Om hier een herinnering of trigger aan over te houden verzamel ik postkaarten van de persoon of kunst die mij inspireert. De kaarten hangen boven mijn bed en functioneren als nachtelijke muzen. Het doel van alle content die ik maak is om mensen te verbinden door verhalen te vertellen. Elke partner, elk talent en elk project is uniek en vergt customized content, vandaar dat ik zoveel mogelijk verhalen probeer te zien en te verzamelen. De gelaagdheid en structuur van The Hospitalitist doet mij bijvoorbeeld aan een schilderij van Rothko denken. Hoe langer je naar zo’n schilderij kijkt, hoe meer kleuren je er in ziet die samen een geheel vormen, maar ook individueel te herkennen zijn.

mkdf-team-image
Jaqcueline Zeeman
Squad Lead Amsterdam

Je ziet mij hier met een flamingo-gieter. Waarom? Ik zorg graag dat talenten op een kleurrijke en energieke manier kunnen groeien en bloeien en de tuintjes van onze partners er altijd mooi bij staan. Ik wil in mijn rol als Senior Squad Lead graag de verbindende link tussen mensen zijn en gelijkwaardig contact met iedereen hebben. Ik wil een sparringpartner voor zowel talent als partner zijn. Iemand waar iedereen bij terecht kan.

mkdf-team-image
Rutger van den Brink
Business Development Director

Vanuit mijn rol draag ik de eindverantwoordelijkheid om onze lange termijn visie succesvol in de markt te zetten samen met onze partners en Squad Leads per project. Binnen een partnership staan voor ons de volgende belangrijke randvoorwaarden centraal: gasttevredenheid, ontwikkelingskansen van onze talenten, bedrijfscultuur en commerciële vraagstukken. Kortom samen groeien. Door goed te luisteren naar onze partners, het analyseren van de organisatieresultaten en monitoren van de marktontwikkelingen streven wij naar het waarborgen van onze kwalitatieve dienstverlening. Hiermee kunnen we samen met Research & Development en Operations de vertaalslag maken naar innovatie. Door actief in te spelen op de behoeftes van de markt maken we het verschil. Naast ons huidig partner portofolio heeft groei en ontwikkeling van onze dienstverlening in nieuwe steden en andere branches mijn focus. Met als einddoel loyaliteit creëren in elke vorm, bij gasten, bij medewerkers en binnen partnerships. Met hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten, souplesse, de beste shaketechniek en oprechte gastvrijheid zorg je met een cocktailshaker voor het beste eindresultaat voor de gast: het WOW-effect!

mkdf-team-image
Luuk Bijleveld
Squad Lead Utrecht

Als Squad Lead Utrecht, en tegenwoordig ook Amsterdam ben ik dé schakel tussen partner en talent. Hiervoor is het van groot belang om het overzicht te hebben en zo uitdagingen te herkennen, oplossingen te bieden en mogelijkheden te zien. Om mij te concentreren heb ik op werk een heuse Fidget Spinner (in de foto te zien). Naast de functionele kant van dit apparaatje, vind ik het op de propeller van een helikopter lijken. Dit herinnert mij eraan dat ik een helikopterview moet houden. Daarnaast heb ik, net als de Spinner, maar een klein zetje nodig (Lees: espresso) om de hele dag te draaien.

mkdf-team-image
Maarten Vooijs
Chief Executive Officer

Mijn visie voor de toekomst is dat juist in deze tijd van digitalisering persoonlijk contact in waarde toeneemt. De kennis van techniek en hoeveelheid content neemt dusdanig toe, dat daar de waarde niet meer inzit. Het aantal contactmomenten neemt juist af en die ontmoetingen worden daardoor belangrijker. Voor die fysieke contactmomenten zijn de juiste mensen nodig, die over empathie beschikken en graag authenticiteit delen. Onze missie is om de human capital benchmark te worden waar organisatie zich tot wenden voor advies en handvatten voor de werving, selectie, ontwikkeling en begeleiding van hun menselijk kapitaal.</p> <p>De blokfluit is een cadeau van mij voor alle medewerkers voor afgelopen jaarwisseling. De blokfluit is een simpel instrument om te zien. Bespelen moet je zelf doen. Het verhaal is dat je ondersteuning van je omgeving mag verwachten, maar dat je altijd zelf de persoon bent die de muziek zal moeten maken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Een boodschap waar ik in geloof en die ik graag deel. Zou je contact met mij op willen nemen: maarten@thehospitalitist.nl

mkdf-team-image
Joëlle van der Kamp
Business Development Lead

Na op de werkvloer als talent de meeste exclusieve evenementen te hebben gedraaid, de gaafste locaties van regio Den Haag en Amsterdam te mogen zien en de Squad in Den Haag te hebben opgezet, richt ik mij momenteel op de partnerships van The Hospitalitist. In mijn functie in Business Development ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de Squad Leaders als het aankomt op onze partners. Ik begeleid de processen intern en bekijk de mogelijkheden die er zijn om te kunnen groeien buiten de organisatie. Op de foto houd ik een kelner mes vast (de K van de vaste APK die talenten bij zich hebben), voor mij is dit een voorwerp dat altijd in mijn tas zit als doorgewinterde Hospitalitist. Dit voorwerp is dan ook een knipoog naar de Hospitality gereedschapskist die ik bij mij heb ter begeleiding van de Squad Leads en de partners van The Hospitalitist.

mkdf-team-image
Yira Bijl
Operations Lead

Als Operations Lead houd ik mij dagelijks bezig met de gang van zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik zorg ervoor dat het Hospitalitist-huis staande blijft. Het huis dat ik op de foto vast houd is toevallig ook een wijnrek. Ik ben een wijnliefhebber en associeer wijn met vrienden en avonden vol gezelligheid, warmte en gastvrijheid; hetzelfde gevoel dat ik koppel aan The Hospitalitist. Om de groei en ontwikkeling van The Hospitalitist, onze partners en onze talenten te waarborgen ben ik dagelijks met alle Squad Leads bezig om onze processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Met als doel om zoveel mogelijk successen te vieren met zijn allen!

mkdf-team-image
Rick van Vliet
Squad Lead Den Haag

Binnen The Hospitalitist heb ik de functie van Squad Lead voor onze vestiging in Den Haag. Vier jaar geleden ben ik bij deze organisatie als ‘talent’ begonnen toen ik nog aan het studeren was aan de Haagse Hogeschool. Na ruim een jaar te hebben gewerkt voor allemaal verschillende partners in de regio van de ‘mooie stad achter de duinen’ wilde ik graag een volgende stap maken en ben ik als projectleider aan de slag gegaan. Via deze functie groeide ik door naar Poule Captain om uiteindelijk in het begin van 2017 de stap naar Squad Lead te kunnen maken. Door dit traject af te leggen ken ik de partners en de talenten in Den Haag erg goed! Ook buiten werk ga ik veel met mijn collega’s om. Door veel persoonlijk contact te houden blijf ik op de hoogte van de wensen en doelstellingen, waardoor ik alles kan doen om de partners en talenten in het zonnetje te zetten. Dat zonnetje kan nogal fel zijn, vandaar dat ik soms een zonnebril op moet zetten. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en het is aan mij om dit door te zetten. Een mooie uitdaging, die ik met veel enthousiasme aan ga!