Top

Ons team

Maarten Vooijs – Chief Executive Officer

 

Mijn visie voor de toekomst is dat juist in deze tijd van digitalisering persoonlijk contact in waarde toeneemt. De kennis van techniek en hoeveelheid content neemt dusdanig toe, dat daar de waarde niet meer inzit. Het aantal contactmomenten neemt juist af en die ontmoetingen worden daardoor belangrijker. Voor die fysieke contactmomenten zijn de juiste mensen nodig, die over empathie beschikken en graag authenticiteit delen.

 

Onze missie is om de human capital benchmark te worden waar organisaties zich tot wenden voor advies en handvatten voor de werving, selectie, ontwikkeling en begeleiding van hun menselijk kapitaal.

 

De blokfluit die ik vasthoud is een simpel instrument om te zien. Bespelen moet je zelf doen. Het verhaal is dat je ondersteuning van je omgeving mag verwachten, maar dat je altijd zelf de persoon bent die de muziek zal moeten maken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Een boodschap waar ik in geloof en die ik graag deel.

Rutger van den Brink – Business Developement Director

 

Vanuit mijn rol draag ik de eindverantwoordelijkheid om onze lange termijn visie succesvol in de markt te zetten samen met onze partners en Squad Leads.

 

Binnen een partnership staan voor ons de volgende belangrijke randvoorwaarden centraal: gasttevredenheid, ontwikkelingskansen van onze talenten, bedrijfscultuur en commerciële vraagstukken. Kortom samen groeien. Door goed te luisteren naar onze partners, het analyseren van de organisatieresultaten en het monitoren van de marktontwikkelingen streven wij naar het waarborgen van onze kwalitatieve dienstverlening.

 

Naast ons huidig partner portofolio heeft groei en ontwikkeling van onze dienstverlening in nieuwe steden en andere branches mijn focus. Met als einddoel loyaliteit creëren in elke vorm, bij gasten, bij medewerkers en binnen partnerships. Met hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten, souplesse, de beste shaketechniek en oprechte gastvrijheid zorg je met een cocktailshaker voor het beste eindresultaat voor de gast: het WOW-effect!

Joëlle van der Kamp – Tribe Lead Den Haag

 

Na op de werkvloer als talent de meeste exclusieve evenementen te hebben gedraaid, de gaafste locaties van regio Den Haag en Amsterdam te mogen zien en de Squad in Den Haag te hebben opgezet, richt ik mij momenteel op de partnerships van The Hospitalitist in regio Den Haag-Rotterdam.

 

In mijn functie als Tribe Lead Den Haag ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van de Squad Leads als het aankomt op onze partners. Ik begeleid de processen intern en bekijk de mogelijkheden die er zijn om te kunnen groeien buiten de organisatie.

 

Op de foto houd ik een kelnersmes vast (de K van de vaste APK die talenten bij zich hebben), voor mij is dit een voorwerp dat altijd in mijn tas zit als doorgewinterde Hospitalitist. Dit voorwerp is dan ook een knipoog naar de Hospitality gereedschapskist die ik bij mij heb ter begeleiding van de Squad Leads en de partners van The Hospitalitist.

Thysa Meier Mattern – Talent Developer

 

Als Talent Developer ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van alle talenten binnen The Hospitalitist.

 

Mijn doel is om alle talenten binnen The Hospitalitist bewust te laten zijn van hun eigen ontwikkeling en ze te laten groeien. Ik faciliteer deze ontwikkeling en groei door het aanbieden van coaching en training.

 

Al sinds jaar en dag voel ik mij enorm verbonden met de hospitality wereld, doordat ik altijd met veel plezier in de horeca- en evenementenwereld heb gewerkt. Het voelt dan ook als ‘the perfect match’ om mijn achtergrond in Learning & Development te combineren met mijn passie voor hospitality. Een wijsheid van mijn vader waar ik heilig in geloof en die ik graag deel; ‘’Elke dag leer je iets!’’ Je bent nooit te oud om te leren en jezelf verder te ontwikkelen!

Sabine van Beelderbeek – Operations Lead

 

In mijn jaren ervaring als operationeel- & klantenservice manager heb ik ondervonden en geloof ik dat een bedrijf gebouwd is op de mensen die er werken. Omdat ik graag met mensen werk ben ik met veel plezier eind 2018 begonnen bij The Hospitalitist. Dat maakt de omgeving van The Hospitalitist ook zo bijzonder, het is een omgeving waar de mensen, de ontwikkeling en de gasten centraal staan. De perfecte combinatie wat mij betreft!

 

Bij The Hospitalitist ben ik als Operations Lead verantwoordelijk voor het soepel en gestructureerd laten lopen van de operatie zodat collega’s en talenten makkelijk hun werk voor onze partners kunnen doen. Hierbij zorg ik voor het efficiënt inrichten van werkprocessen, een optimaal gebruik van systemen en ik bouw samen met ons team aan de verdere groei van The Hospitalitist.

Larissa Dons – Squad Lead House of Lords

 

In Maart 2018 ben ik begonnen als Squad Lead Hofhouse voor The Hospitalitist. Het opstarten van een nieuw team is een mooie uitdaging maar bied mogelijkheden tot groei. Nu ben ik doorgegroeid naar het leiden van een grotere squad binnen The Hospitalitist in Den Haag. Team House of Lords e.a. houd mij vanaf moment één scherp en geeft mij nieuwe kansen in een team met ervaren talenten, waarvan zelfs ik nog veel kan leren!

 

Ik combineer mijn diploma en werkverleden om het team te sturen. Ik combineer mijn kennis vanuit de opleiding Sportmanagement met mijn jarenlange ervaring in de horeca om mijn team op ‘top(sport)niveau’ te laten presteren. Door middel van teamwork, sportiviteit en passie voor ons werk, knal ik met mijn team. Elke wedstrijd is anders, en zo ook elke dag bij The Hospitalitist. Het gevarieerde werk vind ik de gaafste uitdaging en zo is deze branche mijn topsport geworden!

Nina Molendijk – Tribe Lead Amsterdam

 

Al 7 jaar lang ga ik elke dag met plezier naar mijn werk bij The Hospitalitist. Het begon voor mij als bijbaantje naast mijn studie aan Hotelschool The Hague vestiging Amsterdam. The Hospitalitist staat voor het ontwikkelen van talent, en zelf heb ik die ontwikkeling vanaf het begin mogen meemaken en daar de vruchten van geplukt. Ik vind het belangrijk om de mensen om mij heen zo veel mogelijk handvatten te geven om het beste uit zichzelf te halen en hen constant te laten reflecteren op wat goed gaat en wat nóg beter kan. Om te schakelen vanuit passie.

 

Inmiddels ben ik Tribe Lead Amsterdam waarin ik drie verschillende Squad Leads coach in het zo goed mogelijk runnen van hun squad. ‘Leading by example’ is het motto wat ik hen wil meegeven, en om ruimte te creëren om fouten te maken en daar eerlijk over te kunnen zijn. Ik heb terug gekregen vanuit mijn eigen team dat ze pas achter mij kunnen staan als ze weten waarom ik iets doe. De mooiste les die ik heb geleerd tot nu toe, maar zeker niet de laatste.

Nishita Ramlakhan – Squad Lead A’DAM Toren

 

Sinds April 2019 ben ik Squad Lead binnen de A’DAM Toren. Drie jaar geleden, als studente Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, ben ik vol enthousiasme begonnen als runner in skybar en restaurant MA’DAM op de 20e verdieping van de A’DAM Toren. Daarna ben ik doorgestroomd naar de functie hostess. Na twee jaar besloot ik een volgende stap te willen zetten. Ik groeide door binnen de ‘chapters’ van The Hospitalitist en werd Squad Lead Assistent binnen de A’DAM Toren. In deze functie hield ik mezelf bezig met het maken van werkrooster en de ontwikkeling van talenten. Ook leerde ik de partner en de talenten steeds beter kennen, waardoor er hechte vriendschappen zijn ontstaan.

 

In mijn huidige Squad Lead functie is het coachen en aansturen van talenten heel belangrijk. Ik zorg er voor dat ik zelf ook elke week op de vloer sta, zodat ik precies weet wat mijn team nodig heeft om gemotiveerd te blijven en goed hun werk te kunnen doen. Naast de allerleukste evenementen is geen dag is hetzelfde in de A’DAM Toren en doe ik het werk met heel veel plezier!

Roy de Langen – Squad Lead KLM Blue

 

Sinds maart 2019 ben ik voor The Hospitalitist actief als Squad Lead bij KLM Blue. Deze nieuwe lounge (restaurant en bar) achter de douane op Schiphol – met uitzicht op KLM vliegtuigen – is toegankelijk voor KLM Blue platinum members. Hierbij staat het meegeven van een hoogstaande memorabele servicebeleving aan de (internationale) gasten centraal.

 

Ik combineer mijn jarenlange horeca-ervaring met mijn diploma Leisure Management (met minor in Sportmanagement) en mijn ervaring als speler en coach in het basketbal. Mijn motto is ‘Work Hard, Play Hard(er)’. Op de vloer verwacht en eis ik veel van mijn talenten, waarbij iedere wedstrijd opnieuw gewonnen moet worden. Hierbij staat een goed resultaat, zelfontplooiing, eigen initiatief en het verbeteren van persoonlijke kwaliteiten voor mij centraal. Om dit te bereiken geloof ik erin dat een tevreden, hecht en gezellig team – waarbij alles tegen elkaar gezegd kan worden – de basis is. Ik ben daarom ook groot fan van borrels, teamuitjes en nog meer borrels met het team. Het feit dat geen dag hetzelfde is en dat The Hospitalitist zichzelf inzet voor de ontwikkeling van talenten en hierbij de gezelligheid óók hoog in het vaandel heeft staan vind ik supertof.

Annemarie van de Water – Squad Lead A’DAM Lookout

 

Ik ben Squad Lead van de A’DAM Lookout; het mooiste uitkijkpunt van Amsterdam! In de Dance And Music toren houd ik me dagelijks bezig met de planning en het reilen en zeilen van het gezellige Lookout team.

 

Daarnaast regel ik ook de marketing voor de Hospitalitist waarvoor ik o.a. de social media pagina’s onderhoud. Deze combinatie van mijn functie als Squad Lead en marketeer zorgt ervoor dat ik enorm veel vrijheid ervaar bij The Hospitalitist. Het team om mij heen is enorm open en heeft een goede band met elkaar waardoor ik mij direct erg welkom voelde bij de A’DAM Lookout.

Tamara Sinnige – Squad Lead THIS IS HOLLAND

 

Ik heb mij altijd erg geïnteresseerd in de ontwikkeling en het gedrag van mensen. Dit in combinatie met de planning en organisatie van een team maakt dat de functie van Squad Lead bij The Hospitalitist helemaal bij mij past.

 

Bij This Is Holland houd ik mij elke dag bezig met de gastbeleving en de ontwikkeling van de talenten in mijn team, waar ik beiden heel veel energie uit haal. Mijn dag is compleet wanneer zowel de gast als mijn eigen team met een glimlach naar buiten loopt.

Sonya Thaalbi – Squad Lead Heineken

 

4 jaar geleden ben ik begonnen als talent bij The Hospitalitist. Na 1,5 jaar ben ik er een tijdje tussen uit geweest om te reizen. Toen ik terug kwam besloot ik weer voor The Hospitalitist aan de slag te willen, omdat ik mij erg verbonden voelde bij het bedrijf en de mensen die er werken. Ik ben toen aan de slag gegaan in de A’DAM Toren en binnen de ‘chapters’ ben ik doorgegroeid tot de Squad Lead van de LOOKOUT. Hier heb ik geleerd dat het werken vanuit zowel vertrouwen als teambuilding erg belangrijk is, want zonder deze elementen heb je geen sterke Squad staan. Dit zijn dan ook twee punten die ik heb meegenomen naar mijn nieuwste uitdaging.

 

Per april 2019 ben ik de Squad Lead van Heineken en mag ik de talenten begeleiden en trainen voor de leukste evenementen en festivals van Nederland. Het ironische is wel dat ik helemaal geen bier lust, maar misschien moet ik het toch maar een kans geven…

Nadia Conijn – Support Squad

 

Meer dan drie jaar geleden ben ik gestart met werken voor The Hospitalitist als talent in combinatie met stage lopen bij (voor toen nog) de planning van poule Amsterdam/Utrecht. Hierdoor heb ik het bedrijf goed leren kennen en op verschillende afdelingen een kijkje mogen nemen, waaronder de administratie. Uiteindelijk ben ik doorgegaan na mijn studie Facilitair Manager met het werken als talent waarbij ik daarnaast ook de debiteurenadministratie deed. Tussendoor ben ik er een jaar tussenuit geweest om iets meer van de wereld te zien, maar ben ik ook erg blij om weer terug te zijn in Nederland en bij dit mooie bedrijf!

 

Sinds de zomer van 2018 houd ik mij weer bezig met de debiteurenadministratie en maak ik ook de planning van onder andere de Support squad en onze partner Friendship. Ik hoop met mijn enthousiasme en ervaring andere talenten te kunnen motiveren en zelf ook te kunnen blijven leren van mijn collega’s!