Menu

Over ons

Hoe het begon

In 2003 liep Hotelschoolstudent Maarten Vooijs stage bij een exclusieve gentlemen’s club in Schotland. Als butler zorgde Maarten dat het zijn gasten aan niets ontbrak. Het woord ‘nee’ bestond niet, wat een gast ook bedacht, Maarten regelde het. Zo leerde hij de kneepjes van het hospitalityvak op het hoogste niveau.

Bij terugkomst ging Maarten aan de slag als eventmanager. Hij zocht medewerkers met een gastvrije houding die precies wisten hoe je gasten op hun gemak stelten in de watten legt. Die mensen waren moeilijk te vinden, dus besloot hij ze zelf te trainen. Zo legde hij de basis voor The Hospitalitist.

Inmiddels is The Hospitalitist uitgegroeid tot dé specialist voor hospitalitypersoneel. Medewerkers van The Hospitalitist trekken met hun positieve energie, betrokkenheid en drive het serviceniveau van organisaties van binnenuit naar een hoger plan. En dat is belangrijk, want service is dé manier om je als organisatie te onderscheiden.

Onze missie & visie

Met de toenemende digitalisering in de wereld, neemt ook de behoefte aan persoonlijk contact toe. We willen gehoord en gezien worden. En we willen iets toevoegen, iets bijdragen, ertoe doen. Hospitality is hiervoor de perfecte basis, want het draait om contact maken en behulpzaamheid.

Wist je dat mensen het gelukkigst worden als ze iemand anders blij maken? Wie zich als medewerker servicegericht opstelt en iemand écht goed helpt, maakt dus niet alleen de gast blij, maar ook zichzelf. Daarom is het onze missie om hospitality terug te brengen op elke werkvloer.

Werken bij The Hospitalitist

The Hospitalitist groeit, en hard ook. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiairs. Wil jij werken in een gepassioneerd team waar werkplezier voorop staat? Lijkt het je leuk om jezelf razendsnel te ontwikkelen met training en coaching on the job? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures!

Bekijk vacatures

Heb je een vraag, wil je kennismaken of gelijk je service cultuur aanpakken?

We staan voor je klaar.

020 820 8240

support@thehospitalitist.nl

Heb je een snelle vraag over werken bij The Hospitalitist of een vacature? Stuur gerust een appje naar 06-18 61 48 65