Menu
Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

  • Home
  • Voor werkgevers

Hier helpen wij je graag mee

Flex & Vaste medewerkers

De juiste mensen op de juiste plek. Of dat nu op uitzendbasis is, zzp’ers of vaste medewerkers zijn. Jouw gast ziet het verschil niet, want wij bouwen samen met jou aan een sterk, vakkundig en hecht team dat elke dag beter op elkaar ingespeeld raakt.

Planning & Organisatie

Wij zorgen ervoor dat alles bij jou op rolletjes loopt. Van een goed gevuld rooster tot de HR-administratie en verloning: we nemen alles voor je uit handen. Als je wilt natuurlijk. Van steuntje in de rug tot volledige ontzorging: jij bepaalt.

Learning & Development

Wij geloven dat mensen de onderscheidende factor in elke organisatie zijn, in het bijzonder service gerichte mensen.  

Geloof jij dat ook? Laat ons je helpen met de juiste tools en trainingen, zodat we samen werken aan de ontwikkeling, kennis en kunde van jouw team.  

Het resultaat?  

Een gemotiveerd team, dat samen bouwt aan een groeiende business. 

Dit zeggen onze partners

“Wij zoeken kwaliteit en The Hospitalitist kan die leveren. In de vijf jaar dat we samenwerken, heb ik ze nog nooit ‘nee’ horen zeggen. Ze denken echt mee. En als zij zeggen dat iets gefixt wordt, weet ik zeker dat het goed komt.”

Jos Groffen, Brand Activation Manager bij Heineken

“The Hospitalitist staat bovenaan ons lijstje om te bellen. Wij bedienen een hoog segment en daar hoort goede service bij. Doordat er veel aandacht is voor ontwikkeling, hebben de talenten voldoende horecakennis, kennen ze de basis-etiquette en weten ze hoe je uitserveert. Dat scheelt tijd en uitleg en geeft vertrouwen.”

Fleur Steenbruggen, Senior Event Manager bij Hete Peper

“De talentenpool is speciaal voor ons samengesteld en bestaat uit welopgevoede mensen met normen, waarden en sociale vaardigheden. Onze vaste medewerkers krijgen frisse, groene energie van de talenten.”

Ralf Salden, Manager of Operations bij A’DAM Lookout

Een verrijking voor elke functie

Wij werken zowel binnen de hospitalitysector als daarbuiten, want gastvrijheid is een verrijking voor elke functie waarbij contact met mensen voorop staat. Of je nu in een winkel werkt, accountmanager bent of de klantenservice bemant. De manier waarop je de klant behandelt maakt het verschil.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Neem contact op.

 

Heb je een snelle vraag over werken bij The Hospitalitist of een vacature? Stuur gerust een appje naar 06-18 61 48 65