Menu

Personeelsplanning & organisatie

IJzeren bezetting

Voor de ideale bezetting heb je een mix nodig van de juiste ervaring, specialisatie, persoonlijkheid en flexibiliteit. Deze mix hebben wij in huis en leveren we in de vorm van een vast team. Inclusief verantwoordelijke, die er ter plekke voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je krijgt dus een betrokken team waarop je kunt bouwen met één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Meedenken en ontzorgen

Advies nodig over de personeelsplanning? Benieuwd of jouw operationele processen nog efficiënter kunnen? Met ruim tien jaar ervaring in de branche hebben wij op dit vlak veel geleerd. Die kennis delen we graag. En ontzorgen zit nu eenmaal in ons hospitality-dna, dus ook zaken als je rooster en de HR-administratie kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Het volle potentieel benutten

Of een medewerker nu flex of vast is, moet voor de beleving van je gast niet uitmaken. Daarom besteden wij uiterste zorg aan het trainen en briefen van talent. Al vóór de eerste werkdag. Ieder teamlid straalt dezelfde kwaliteit uit en is daarmee een ambassadeur van jouw merk.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op.

Heb je een snelle vraag over werken bij The Hospitalitist of een vacature? Stuur gerust een appje naar 06-18 61 48 65