Menu

Ontwikkel jezelf

Learning & Development

Als talent van The Hospitalitist word je ingezet als hospitality specialist, op evenementen, caterings, restaurants, festivals en in de experience industrie. In maximaal 3 jaar, word je opgeleid van beginner tot leidinggevende. De snelheid waarmee je groeit wordt deels bepaald door jouw nieuwsgierigheid, leergierigheid en inzet. Belangrijk is je hoeft dus niet te groeien en meer verantwoordelijkheid te dragen, maar het kan wél. Wij bieden kennis en kunde aan in zogenaamde blended learning vormen, waarbij je dus gebruik kunt maken van online middelen en live trainingen en workshops. Hoe je dat doet is beschreven hieronder.

Empower your Future

Wat kan de workshop voor mij betekenen?

Ben jij op zoek naar een baan. En kan jij wel wat hulp gebruiken met inzicht krijgen waar jij goed in bent en wat jij belangrijk vindt? Dan is onze Masterclass hét steuntje in de rug om jouw droombaan te vinden! Door middel van persoonlijkheidstesten, een groepssessie en verschillende 1 op 1 coaching sessies ga jij aan de slag met jouw persoonlijke groei. Wij verzorgen volledig geïntegreerde teams met passende skills, van runner tot partymanager. Denk aan de jaarlijkse feestelijke seizoensopening van het Concertgebouworkest, sit down dinners in Capital C of het innovatieve concept Project Playground in Sugar City. Dit alles met maar één doel: hun opdrachtgevers optimaal te bedienen en de gasten maximaal te laten genieten.

Naast de 1-1 coaching word je ook uitgedaagd door andere deelnemers van de Masterclass in een groep sessie over persoonlijke waarden. Je gaat met anderen in gesprek gaan over wat jouw persoonlijke waarden zijn, en hoe je die meer kunt voelen en laten zien in alles wat je doet. Zo faciliteer je niet alleen groei voor jezelf, maar ook voor anderen!

Meer weten ? Mail vrijblijvend naar humancapital@thehospitalitist.nl en we vertellen je er graag meer over!