Menu

Werken als flex talent

Flex Talent

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Een bijbaan als FlexTalent is ideaal te combineren met je opleiding. Je werkt op momenten dat het jou uitkomt en tijdens je toetsweek of tentamen periode kan er rekening mee worden gehouden. En daarnaast werk je ook nog eens op hele gave locaties in een super gezellig team.

Flex Talent

Als je werkt in de hospitality, is het jouw taak om mensen die een dagje uit zijn blij te maken. Wat is er leuker dan dat?

Als je op zoek bent naar een bijbaan en je komt bij The Hospitalitist werken, dan noemen wij jou een Flex Talent. Wij gaan altijd uit van het talent van de medewerkers en dragen graag bij aan de ontwikkeling daarvan. 

Ook als je nog geen ervaring hebt, dan zorgen wij middels een vooropgezet inwerkprogramma ervoor dat je alle skills leert die je nodig hebt. Je doorloopt een vast programma aan trainingen en na het afronden van iedere training, stijgt je salaris mee. 

Het is ook nog eens een slimme voorbereiding op je carrière, want je ontwikkelt belangrijke skills, die elke werkgever graag ziet. Snel zien wat mensen willen en proactief zijn, bijvoorbeeld. Door onze training en coaching leer je jezelf beter kennen en groeit je zelfvertrouwen. En met elke stap die je maakt, stijgt je salaris mee.

The Hospitalitist heeft langdurige samenwerkingen en als je bij ons werkt, dan werk je op bijzondere locaties. Wat dacht je van de A’DAM Toren, het Amstel Hotel of het Catshuis? Via The Hospitalitist kom je binnen op exclusieve plekken. 

Werkplezier vinden wij belangrijk. Met jouw gezellige collega’s moet dat zeker lukken. Je bouwt snel een band op tijdens het werk, borrels en uitjes. Dit maakt werken bij The Hospitalitist extra leuk. 

Alle voordelen op een rijtje:

  • Flexibel werken waar en wanneer jij wilt
  • Heel gezellig team van collega's
  • Ervaring op doen die je later in je carriere goed kan gebruiken
  • Klaar met je studie? De recruitment consultants kennen jou ook inmiddels en begeleiden je naar je eerste baan als je wilt! 

Onze flex talent vacatures

Young talent

Toch niet op zoek naar een bijbaan, maar op zoek naar een startersfunctie?

Management Talent

Voorbij de bijbaan periode, werk je al als young professional en wil je doorgroeien naar een management positie? Check de mogelijkheden.