Menu

Young Talent

Ben jij op zoek naar een baan of ga je binnenkort afstuderen? Kan jij wel wat hulp gebruiken met inzicht krijgen waar jij goed in bent en wat jij belangrijk vindt? Dan is onze loopbaancoaching hét steuntje in de rug om jouw droombaan te vinden!Als jij graag aan de slag gaat met jouw waarden op werk, waar je goed in bent, wat je leuk (en minder leuk) vindt en wat voor bedrijf en functie daarbij past. Neem dan contact op!

Young Talent

Sinds 2022 bieden de recruitment consultants van The Hospitalitist graag hulp bij het vinden van je eerste of tweede baan. 

Kan jij wel wat hulp gebruiken met inzicht krijgen waar jij goed in bent en wat jij belangrijk vindt? Dan is onze loopbaancoaching hét steuntje in de rug om jouw droombaan te vinden!  

De recruitment consultants focussen op een persoonlijke kennismaking en het begeleiden van jou naar je eerste baan. Dit doen wij bij onze bestaande partners of wij zoeken speciaal voor jou een bedrijf waar jij een goede (culture) fit mee hebt. De onboardingsperiode van 90 dagen wordt verzorgd door de coaches van Learning & Development. Dit verhoogt het succes van jouw eerste baan. 

Vanuit The Hospitalitist is er een warm netwerk van vaste Partners in Amsterdam, Den-Haag, Rotterdam en Utrecht. Wij prefereren ons reversed recruitment model; dan gaan wij speciaal op zoek naar een bedrijf dat aansluit bij jou. 

Werkplezier is belangrijk en wij geloven dat als dat aanwezig is, je een langdurige samenwerking kan aangaan. 

Alle voordelen op een rijtje:

  • Zeer persoonlijke begeleiding tot 3 maanden na de start van je baan
  • Maak gebruik van het grote netwerk en de expertise van The Hospitalitist
  • Maak gebruik van onze loopbaancoaching

Onze young talent vacatures

Flex Talent

Nog bezig met je opleiding of in de (zomer)vakantie tijdelijk op zoek naar een baan? Check dan de flex vacatures. 

Management Talent

Werk jij al enige jaren en wil je doorgroeien naar een management positie? Check de mogelijkheden.