Menu

Flexibele medewerkers

Een sterk team bouwen we samen

We bouwen graag sterke teams met precies de juiste mix aan ervaring. Voor nu én de toekomst.

Iedereen is onderdeel van het team en voelt dat ook zo. Elke dag raken de medewerkers beter op elkaar ingespeeld en maken ze nog beter verbinding met je gasten. Die continuïteit werpt zijn vruchten af voor jouw merk.

Onze talenten helpen je om krachtig op te starten of een tandje bij te schakelen bij piekdrukte. En heb je het rustig? Dan bouw je gewoon weer af. Samen bepalen we wat het beste bij je past: uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & begeleiding? Doen we er standaard bij

Ontwikkeling is onmisbaar voor groei en motivatie. Daarom krijgen al onze talenten een uitgebreid hospitality-leertraject, waarmee ze zich binnen drie jaar ontwikkelen van runner tot leidinggevende. Hierdoor ervaren ze meer werkplezier en halen ze betere resultaten.

Onze talenten doen het fantastisch als host(ess), supervisor, eventmanager, barman, bedienend personeel, receptionist(e), promotie- en servicemedewerker.

Al onze talenten doorlopen deze trainingen:

Dit zegt onze partner

“The Hospitalitist staat bovenaan ons lijstje om te bellen. Wij bedienen een hoog segment en daar hoort goede service bij. Doordat er veel aandacht is voor ontwikkeling, hebben de talenten voldoende horecakennis, kennen ze de basis-etiquette en weten ze hoe je uitserveert. Dat scheelt tijd en uitleg en geeft vertrouwen.”

Fleur Steenbruggen, Senior Event Manager bij Hete Peper

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op.

Heb je een snelle vraag over werken bij The Hospitalitist of een vacature? Stuur gerust een appje naar 06-18 61 48 65