Menu

“Wij bedienen een hoog segment, en daar hoort goede service bij”

Bij cateraar Hete Peper wordt eten een beleving. Meesterschap en creativiteit smelten samen, waardoor culinaire kunstwerken ontstaan die precies passen bij de gelegenheid waarin ze geserveerd worden. En over serveren gesproken, zo’n kunstwerk verdient een elegante presentatie door kelners met kennis van zaken en een stralende glimlach.

Wij verzorgen volledig geïntegreerde teams met passende skills, van runner tot partymanager. Denk aan de jaarlijkse feestelijke seizoensopening van het Concertgebouworkest, sit down dinners in Capital C of het innovatieve concept Project Playground in Sugar City. Dit alles met maar één doel: hun opdrachtgevers optimaal te bedienen en de gasten maximaal te laten genieten.

De highlights

11

25

5

Al vele jaren zijn Hete Peper en The Hospitalitist gewaardeerde partners.

Bij Hete peper draait een vast team van 25 talenten in de rollen Squad Lead, assistent, kelner, sommelier, runner, gastheer of -vrouw.

5-sterrenservice wordt verleend door talenten die op de hoogte zijn van de etiquette, serveertechnieken
gastvrijheid en kennis hebben van producten.

Onze partner over de samenwerking


“Je kunt echt merken dat The Hospitalitist veel bezig is met ontwikkeling van hun ‘talenten’, zoals ze die zo mooi noemen”, vertelt Fleur Steenbruggen, Senior Event Manager bij Hete Peper. “Daarom staat The Hospitalitist bovenaan ons lijstje om te bellen als we mensen nodig hebben.”

“Wat ons aantrok was de professionaliteit die komt kijken bij een partnership. Wij bedienen een hoog segment, en daar hoort goede service bij. De talenten zijn uitgebreid getraind. Ze hebben voldoende horecakennis, kennen de basis-etiquette en weten hoe ze moeten reageren mocht er iets onhandigs gebeuren. Dat scheelt tijd en uitleg en geeft vertrouwen.”
“De talenten zijn altijd op tijd, meestal zelfs te vroeg aanwezig. Ik kan op ze rekenen en ze komen niet naar mij toe voor vragen, daar is de Squad Lead voor. Dit is heel fijn, want als event manager heb je wel andere dingen aan je hoofd.”
“Betrouwbaar, loyaal en meedenkend; zo zou ik The Hospitalitist omschrijven. Er is oprechte interesse en persoonlijk contact en dat is heel fijn.”