Menu

Ontwikkel mogelijkheden

Bij the Hospitalitist vinden we ontwikkeling belangrijk, met die reden faciliteert Learning & Development verschillende trainingen.

Zo ook voor jou als talent. We onderscheiden de verschillende fases van doorgroeien in 'chapters', namelijk Supporter, Influencer, Ambassador. Elk chapter kent andere verantwoordelijkheden en gepaarde beloningen. Om door te groeien in de verschillende chapters doorloop je als talent de volgende trainingen. Welke verschillende trainingen er zijn en wat deze inhouden lees je hieronder.

Ontwikkel jij mee?

Introductietraining

Als jij begint bij The Hospitalitist dan volg je een introductietraining. Deze training wordt gegeven door jouw eigen squad lead. Hierin maak je kennis met elkaar en krijg je informatie over The Hospitalitist.

Supporter training

De tweede training die je krijgt, is de supportertraining. Bij deze training wordt er ingegaan op jouw krachten met behulp van ons kernkwadranten model. Bij deze training focussen wij op jouw bewustwording van eigen krachten. Daarnaast trainen wij jou op het gebied van communiceren en samenwerken. 

Influencer training

Na de supporter training volgt de influencer training. Tijdens deze training beginnen wij met de vraag: vraag wie is een coach voor jou geweest en waarom? Daarna gaan wij verder in op de valkuilen en kwaliteiten van een coach. Vervolgens wordt uitgelegd hoe je het beste instructie en feedback geven.

Ambassador training

De laatste training die je krijgt is de ambassador training. Hierbij wordt eerst ingegaan op de journey van de talenten bij The Hospitalitist. Wat leuke momenten waren en wat ze al geleerd hebben in hun tijd hier. Vervolgens gaat het over verschillende soorten motivatie en hoe je dit kunt beïnvloeden. Daarna wordt er ingegaan op verschillende soorten weerstand en hoe je het gesprek kunt aangaan hierover met mensen.

Horecatraining

Als je voor The Hospitalitist werkt kan je een horecatraining volgen vanuit ons. Hierin krijg jij geleerd wat hospitality is, de guestjourney, lichaamstaal, hoe je een tafel dekt, wijn opent, bestelling opneemt en met meerdere borden leert lopen. Zo kan jij goed voorbereid aan het werk!

Overige trainingen

Naast de horeca trainingen bieden wij nog extra verschillende trainingen aan als hier behoefte voor is. Dit zijn trainingen als barhoofd, barmanager en dutymanger.  

Online leerplatform

Wij bieden een online leerplatform aan waarin vier verschillende niveaus zijn ingericht om jezelf te ontwikkelen; verkenner, avonturier, globe trotter en pionier.

In deze niveaus wordt vanuit onze kernwaarden verbinden, vertrouwen en verrijken allerlei competenties eigen gemaakt. Bij ieder niveau wordt er meer diepgang gegeven. Bij verkenner wordt er meer ingegaan op je eigen persoonlijkheid en leer je meer over jezelf. Naarmate je verder komt in de niveaus ga je meer in op hoe jij leiding geeft en jouw kwaliteiten kunt toepassen daarin.