Menu

Talent Gaby over The Hospitalitist “We zijn echt een vriendenteam”

Wijzigingsdatum 18 juli 2022
Auteur Eveline Praal

Hoe is het om talent te zijn bij The Hospitalitist? We vroegen het aan Gaby (21). Zij werkt al twee jaar als talent bij The Hospitalitist, momenteel in de rol van duty manager bij de A’DAM Toren.

“Wat ik leuk vind aan mijn werk? Vooral de mensen. Ik werk met veel verschillende mensen, want in mijn team rouleren de diensten en ik zie elke dag nieuwe toeristen. Dat maakt het lekker afwisselend. We zijn echt een vriendenteam, spreken ook af buiten werk en borrelen veel met elkaar.”

Geen nummertje

“Hiervoor werkte ik ook bij de ADAM Toren, via een uitzendbureau. Daar voelde ik me eerlijk gezegd een beetje een nummertje. Toen dat stopte en ik via The Hospitalitist bij de A’DAM Toren ging werken, veranderde dat. Ineens werd ik als persoon gezien. We gingen in gesprek over wat ik leuk vind, welke kwaliteiten ik heb en waar ik het beste tot mijn recht kom. Zo ben ik ook gegroeid in mijn rol, van horecamedewerker naar dutymanager.”

Kansen grijpen

“Ook mijn andere talenten kan ik bij The Hospitalitist benutten. Ik ben opgeleid als actrice en vind het leuk om voor de camera te staan. Ook heb ik veel interesse in marketing en wil ik daar meer over leren. Toen ik dat vertelde, zeiden ze: ‘Zou je het leuk vinden om een aantal uren per week in ons marketingteam te komen werken?’ Ik zei meteen ja. We zijn net gestart, hebben een fotoshoot georganiseerd en gaan video’s opnemen. Je ziet mij vast nog wel terug op de website!”