Menu

Bernard ís ‘The Hospitalitist’

Publicatiedatum 1 september 2022
Wijzigingsdatum 1 september 2022

Bernard ís ‘The Hospitalitist’ 

Bij het ontstaan van The Hospitalitist is de naam zorgvuldig gekozen. The Hospitalitist; hospitality in de persoonsvorm, gastvrijheid in persoon. Vanaf deze zomer is Bernard Lensink aan boord gekomen van The Hospitalitist, en niet zomaar aan boord, Bernard is de nieuwe managing director. Een mooie kans om Bernard en Maarten Vooijs, voormalig CEO en nog altijd betrokken als commissaris, eens 1 op 1 te spreken over elkaar en de toevoeging in de organisatie. 

Maarten over Bernard 

Bernard is een voorbeeld van gastvrijheid in persoon, hij is bij uitstek voorbeeld van ons DNA als organisatie. Bernard staat altijd klaar voor mensen, is er altijd. Hij is zichtbaar, bereikbaar, hij positioneert zichzelf als onderdeel van het team en staat op ‘geven’. Hij maakt andere mensen beter en is daar veel en graag mee bezig. Dat is precies waar je organisaties verder mee kan laten groeien en wat ook zo past in onze cultuur.”  

BUSINESS CLUB 

“Daarnaast brengt Bernard veel ervaring met zich mee. Ik heb hem leren kennen bij de business club van Landgoed Duin & Kruidberg, waar hij vele jaren vol passie General Manager was. Terwijl wij in gesprek raakten met elkaar over The Hospitalitist, was hij als “Director of Hospitality” betrokken bij de Holland Norway Lines. Aan de functietitel Director of Hospitality wordt nu dus managing director van The Hospitalitist toegevoegd. Hij ademt hospitality en is een echte senior op bedrijfsniveau, we zijn daarom echt trots op zijn komst.”  

Bernard over The Hospitalitist 

“Als ik Maarten sprak, hadden wij altijd een enorme klik op onderwerpen als dienend leiderschap, holarchische organisaties, mensen in hun kracht zetten en natuurlijk gastvrijheid. Dit zijn echt gedeelde passies van ons. Tijdens de loopbaanbegeleiding die ik ben gestart na Duin en Kruidberg, werd ik me ervan bewust dat ik gelukkig word van het creëren van cohesie en dat past ontzettend goed bij de cultuur van The Hospitalitist. Bij The Hospitalitist hebben ze naast het klassiekere uitzenden van talenten, ook een recruitment tak en een L&D tak die zorgt voor trainen en ontwikkelen van mensen. Dat is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat je daardoor echt voor langere tijd betrokken bent bij mensen en organisaties en ze duurzaam verder kan helpen.” 

“Natuurlijk kijk ik ook uit naar de vernieuwing en de verandering die ik kan brengen. Ik weet van mezelf dat ik daarin eerder de vorm van evolutie dan van revolutie kies. The Hospitalitist is nog best een jong bedrijf, vol enthousiaste jonge mensen. Ik vind het fijn om daar ook mijn rust en ervaring aan toe te voegen. Ik krijg er veel energie van om de visie verder in de praktijk brengen en daarmee gezamenlijk door te groeien naar het volgende niveau. Ik ben er klaar voor!”