Menu

The Hospitalitist en MJRTOM bundelen krachten

Publicatiedatum 24 maart 2023
Wijzigingsdatum 24 maart 2023

The Hospitalitist en MJRTOM bundelen krachten 

The Hospitalitist en MJRTOM bundelen hun krachten. The Hospitalitist en MJRTOM zijn in de markt bekende en kwalitatief hoogwaardige partners in het verzorgen van hospitalitymedewerkers, mobiele cateringservices en markactivaties voor merken en festivals. Zij delen samen de ambitie om gasten te raken en hen te verbinden met A-merken. Het ligt daarom voor de hand om de krachten te bundelen om hun relaties één totaalpakket te bieden. Vanaf deze lente komt deze mooie samenwerking tot bloei.   

DE COMBINATIE VAN KENNIS, ERVARING EN MENSEN

De twee organisaties blijven separaat bestaan, maar de krachtenbundeling levert een verbeterde dienstverlening. De combinatie van kennis, ervaring en mensen sluit naadloos aan op de behoeften van de markt en zorgt dat nog veel meer merken het hart van hun eigen doelgroep kunnen bereiken. 

Rutger van den Brink, The Hospitalitist: "Ik ben trots, dat wij onze partners nu een nog breder portfolio aan diensten kunnen aanbieden om hun eindklanten te bereiken. Door de krachten te bundelen kunnen wij dé ideale combinatie leveren van high-end creatieve concepten met de juiste talenten. Samen kunnen we onze partners beter ondersteunen in het overbrengen van de juiste merkbeleving aan hun gasten.

Alex Keizer, MJRTOM: "Samen met The Hospitalitist kunnen we de impact voor merken optimaliseren, dat is een fantastische ontwikkeling. Net als The Hospitalitist ondersteunen wij A-merken om hun merkbeleving nog gerichter bij de doelgroep te brengen. MRJTOM kijkt er naar uit om hier samen met The Hospitalitist een bijdrage in te mogen leveren."  

 

Over The Hospitalitist 

The Hospitalitist is sinds 2008 dé specialist voor hospitalitymedewerkers en heeft als missie om hospitality te brengen op elke werkvloer. Door de jarenlange ervaring met sterke merken, training en coaching kan The Hospitalitist talent koppelen aan de juiste organisaties en merken waar het talent tot bloei komt. Talenten van The Hospitalitist trekken met hun positieve energie, betrokkenheid en drive het serviceniveau van organisaties van binnenuit naar een hoger plan. Dat is belangrijk, want service is dé manier om je als organisatie te onderscheiden. 

Over MJRTOM 

MJR TOM, opgericht in 1996, is de specialist in mobiele cateringservices en merkactivaties waarbij kwaliteit en creativiteit voorop staan. Mobiele catering betekent een extra service naar de bezoeker en omzettoename voor de opdrachtgever door de inzet van verkoopgerichte medewerkers (in de volksmond 'MJR Tommers') in combinatie met - in huis ontwikkelde - catering tools. Daarbij zet MJR TOM vaak net een stapje extra door met de merken mee te denken in de ontwikkeling en uitvoer van creatieve en high-end, offline, campagnes. Deze ervaringsgerichte merkactivaties dragen bij aan een verhoogde merkzichtbaarheid en -bekendheid bij de doelgroep met als ultiem doel een verhoging van gastbeleving en loyaliteit naar het merk.