Menu

“De flexibiliteit en de plezierige samenwerking trekken ons aan”

House of Lords organiseert persoonlijke en exclusieve catering en laat ambachtelijke kwaliteit terugkeren in hedendaagse gerechten en service. Samen met House of Lords bouwen wij al 10 jaar sterke teams voor high end sit down dinners in het Louwman Museum, staatslunches met internationale Koninklijke gasten in het Catshuis tot aan bruiloften in hun nieuwste aanwinst: Villa Ockenburgh. Wij zorgen voor de juiste match in teamsamenstelling en expertise. Hiervoor hebben wij per locatie een team geselecteerd, getraind en ingewerkt dat allround inzetbaar is om maximale inzet en flexibiliteit te garanderen.

Onze partner over de samenwerking


“Respectvol, samenwerken, jong, vernieuwend, bereidwillig; zo zou ik The Hospitalitist omschrijven.” Aan het woord is Willem ten Feld, Operations Manager bij House of Lords.”


“De flexibiliteit en de plezierige samenwerking trekken ons heel erg aan. We hebben veel last-minutes. Ik hoef The Hospitalitist maar te bellen en dan wordt het altijd wel geregeld. Een betrouwbare partner.”


“De talenten maken onderdeel uit van ons team. Aangezien ze getraind en gecoacht zijn, merken we dat ze wat zelfstandiger zijn en ook zekerder met een dienblad. Als ze vragen hebben, gaan ze rechtstreeks naar de ambassador. Ook worden nieuwe teamleden aan ervaren mensen gekoppeld. Dat vinden wij erg prettig, omdat wij ons dan bezig kunnen houden met de opbouw en de gastbeleving.”